Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Kint voltam hajnalig, pont azért mentem, hogy ne valamelyik politikai párt tolmácsolásában kelljen ma reggel hallanom.
Nem szimpatizálok egyetlen egy párttal sem, szavazni még életemben nem mentem el.
A Szabadság tér tömve volt, alig lehetett bejutni. Azok, akik törtek, zúztak nagyon kevesen voltak, mégis azok kapták a legnagyobb publicitást.
Beszélgettem pár emberrel, általában mindenki a saját elkeseredettsége, tehetetlensége miatt ment oda, hogy jelenlétével megmutassa elég volt.
Nekem 2 gyermekem van és egy vállalkozásom. Pontosan tudom, hogy minden forintot kilopnak az államkasszából. Hiába a megszorítások, nem fog ott maradni semmi, mert szabályozott keretek között és törvényesen, következmények nélkül fosztogatnak.
Ebből volt elég, ezért mentem ki és ahogy elnéztem magam körül az embereket, egyik sem volt kíváncsi politikusokra, ott emberek voltak csak. Szándékosan nem mondom, hogy magyar emberek, mert mára az a szó is, hogy magyar, lejáratódott, nem képvisel értéket.
Nem vagyok kíváncsi egyetlen politikai pártra sem. Volt alkalma mindegyiknek bizonyítani. Nagyon sok szó és nyilatkozat elhangzott már a 16 év alatt parlamentben és kívül is. Ha bármelyik politikus őszinte és cselekvő képes lett volna, akkor jutottunk volna valahová.
Nekem nincs 4-4-4 és megint 4 évem, hogy kifosszanak mindenemből és cserébe teletömjék a fejemet ideológiával. Én a munkámból szeretnék megélni és adót fizetni, de nem egy ilyen politikai gárdának, amelyik a szardobáláson kívül semmihez sem ért.
THX.
Remélem nem gázoltam senkinek a lelkivilágába.
Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest