Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Kint voltam hajnalig, pont azért mentem, hogy ne valamelyik politikai párt tolmácsolásában kelljen ma reggel hallanom.
    Nem szimpatizálok egyetlen egy párttal sem, szavazni még életemben nem mentem el.
    A Szabadság tér tömve volt, alig lehetett bejutni. Azok, akik törtek, zúztak nagyon kevesen voltak, mégis azok kapták a legnagyobb publicitást.
    Beszélgettem pár emberrel, általában mindenki a saját elkeseredettsége, tehetetlensége miatt ment oda, hogy jelenlétével megmutassa elég volt.

Nekem 2 gyermekem van és egy vállalkozásom. Pontosan tudom, hogy minden forintot kilopnak az államkasszából. Hiába a megszorítások, nem fog ott maradni semmi, mert szabályozott keretek között és törvényesen, következmények nélkül fosztogatnak.
    Ebből volt elég, ezért mentem ki és ahogy elnéztem magam körül az embereket, egyik sem volt kíváncsi politikusokra, ott emberek voltak csak. Szándékosan nem mondom, hogy magyar emberek, mert mára az a szó is, hogy magyar, lejáratódott, nem képvisel értéket.

Nem vagyok kíváncsi egyetlen politikai pártra sem. Volt alkalma mindegyiknek bizonyítani. Nagyon sok szó és nyilatkozat elhangzott már a 16 év alatt parlamentben és kívül is. Ha bármelyik politikus őszinte és cselekvő képes lett volna, akkor jutottunk volna valahová.
    Nekem nincs 4-4-4 és megint 4 évem, hogy kifosszanak mindenemből és cserébe teletömjék a fejemet ideológiával. Én a munkámból szeretnék megélni és adót fizetni, de nem egy ilyen politikai gárdának, amelyik a szardobáláson kívül semmihez sem ért.

THX.

Remélem nem gázoltam senkinek a lelkivilágába.

Aktív témák