- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Kint voltam hajnalig, pont azért mentem, hogy ne valamelyik politikai párt tolmácsolásában kelljen ma reggel hallanom.
Nem szimpatizálok egyetlen egy párttal sem, szavazni még életemben nem mentem el.
A Szabadság tér tömve volt, alig lehetett bejutni. Azok, akik törtek, zúztak nagyon kevesen voltak, mégis azok kapták a legnagyobb publicitást.
Beszélgettem pár emberrel, általában mindenki a saját elkeseredettsége, tehetetlensége miatt ment oda, hogy jelenlétével megmutassa elég volt.
Nekem 2 gyermekem van és egy vállalkozásom. Pontosan tudom, hogy minden forintot kilopnak az államkasszából. Hiába a megszorítások, nem fog ott maradni semmi, mert szabályozott keretek között és törvényesen, következmények nélkül fosztogatnak.
Ebből volt elég, ezért mentem ki és ahogy elnéztem magam körül az embereket, egyik sem volt kíváncsi politikusokra, ott emberek voltak csak. Szándékosan nem mondom, hogy magyar emberek, mert mára az a szó is, hogy magyar, lejáratódott, nem képvisel értéket.
Nem vagyok kíváncsi egyetlen politikai pártra sem. Volt alkalma mindegyiknek bizonyítani. Nagyon sok szó és nyilatkozat elhangzott már a 16 év alatt parlamentben és kívül is. Ha bármelyik politikus őszinte és cselekvő képes lett volna, akkor jutottunk volna valahová.
Nekem nincs 4-4-4 és megint 4 évem, hogy kifosszanak mindenemből és cserébe teletömjék a fejemet ideológiával. Én a munkámból szeretnék megélni és adót fizetni, de nem egy ilyen politikai gárdának, amelyik a szardobáláson kívül semmihez sem ért.
THX.
Remélem nem gázoltam senkinek a lelkivilágába.
Aktív témák
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest