Hirdetés

Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Az előző kanyarból bizony kimaradt a Maca sztorija, csak fel lett vezetve, de aztán menet közben más vágányra váltottam. A Macáról azt kell tudni, hogy Ő volt a mindenki nője. Ritka jelenség volt, amolyan anyáskodó szerepkör, amibe belefért a szex is. Nem vetette meg Őt azért senki, mert a haverok közül mindegyikkel hált. Ha lelki gondunk volt, akkor meghallgatott, ha arra volt szükség átölelt, ha pedig szexuális túlfűtöttség esete állt fent, akkor is állta a sarat. A Macának megvolt mindene, sőt néhol kijutott neki egy kis plussz is, például mellbőség. Egyszer az egyik tónál fürödtünk és nem volt rajta fürdőruha, fehér bugyiban és fehér pólóban jött be a vízbe. Ahogy kijöttünk mondtam is neki, hogy semmi értelme, hogy rajtad van, akár meztelen is lehetnél. Maca velem sosem hált, nem azért mert nem kívántam volna vagy Ő elutasított volna. Köztünk a viszony más volt. Csupán csak flört és komoly beszélgetések. Persze így utólag már nem emlékezem semmire, hogy miről beszélgettünk, de eltartott hajnalig, soha nem volt vele kapcsolatban vágyam, vagy talán csak egyszer. Volt neki barátja és zavart a gondolat, holott tudtam, hogy minden barátommal többször is együtt volt. Volt akkoriban egy barátom a Tamás, aki azóta is barátom. Ha vele indultam el az éjszakába szórakozni, akkor mindig hátrányba kerültem. Ez a szép lány s csúnya lány eset. Ha csak egy lány közül választhat az ember, akkor vagy igen vagy nem, ha két lány közül, akkor vagy egyiket, vagy másikat. Ha Tamással mentem, akkor én voltam a csúnyábbik és tahóbbik. Persze nagyon jól tudtam, hogy hiába választották a lányok Tamást, az csak egy egy éjszakás kaland volt részéről. Az is előfordult, hogy az én lakásomon és addig a konyhában ültem és vártam a sikoltozás végét. De egyszer nem volt fűtés csak a szobában. Közöltem a lánnyal, hogy ha mindenképpen ragaszkodik a szobámhoz, akkor el kell viselnie, hogy ott vagyok. Elviselte.
    Aztán elmentünk a helyi kocsmába sörözni, a csaj velőig itta magát és hencegett, hogy sosem feküdne le velem, én meg tudtam, hogy szarrá itta az agyát és ráhagytam, számomra túl pökhendi volt és így nem sok közünk volt egymáshoz.
    Aznap éjjel összehányta szobámat, mivel öntudatlan volt nekem kellett feltakarítani. Másnap nem emlékezett semmire, csak annyit mondott, hogy jó szar helyen laksz. Később jártam a lakásán, körfolyósós tanácsi, wc kint, ehhez volt szokva. Én meg a kerteshez, egy kis falun. Vágytam az elégtételre, sosem kaptam meg, mi több azóta sem láttam és az arcára sem emlékszem.
    Nem tudom mostanában hogyan ismerkednek az emberek, akkoriban olyasmi áttörés volt, mint a 60-as években. Rendszerváltás és környéke, koncertek, fű, sör, szauna, zavarosban halászás, talajnélküliség és lányok.
    Ha dönthettem volna róla nem ebbe a korba születek, inkább egy gépek nélküli természeti világba, bár ha nem tudok róla, hogy majd egyszer lesznek gépek, akkor más zavart volna. De ha már megszülettem jó itt, megpróbálom az élvezetes oldalát vagy mindenből viccet csinálni és elbagatellizálni.
    Aztán jött a Renáta, a szomszédunkba költözött, kemény és hegyes volt, távolságtartó. Nem hittem benne, hogy valaha is megkapom, ennek ellenére egy évet éltünk együtt. A szomszédunkban az anyja lakott és azért költözött oda Fehérvárról, mert verte a hapija. Vele történt meg az az eset, hogy elmentünk kirándulni a hegyekbe és szex lett a vége. Ez ugyan mással is megesett, de Ő volt az, akivel nyilvánosságot kaptunk. Amikor elkezdtük egy domboldalban még felhő sem volt, aztán végeztével egy autóbusz parkolt mellénk japán turistákkal, akik vadul vakuztak a buszból. Két kopasz picsát tudtak lefényképezni csak, mert hátat fordítottunk nekik. Renáta egy év múlva titokban elkezdett találkozgatni az előző hapijával s a végén elhagyott, azóta is együtt vannak és Renáta hordónyira hízott és gyepálják. Később megint a Tamás szép fiú, Zoltán rusnya esettel kellett szembesülnöm minden este. Tamásnak rongyláb party mozgása volt, 32 fényesen csillogó foga és rendkívül jól értett hozzá, hogy a nőket vigyorgó rongylábmozgásával az ujjai közé csavarja. Rájöttünk, hogy táncházba kell menni. A népzenei táncházak előtere telis tele volt egyedülálló, asztalnál kólázgató és a számot billegő fejjel dúdolgató csinosabbnál csinosabb lányokkal. Aratás, nagyon nyitottak voltak, könnyen lehetett ismerkedni még annak árán is, hogy botlábam volt és mindent táncoltam kivéve, amit kellett volna, ezt a tényt ügyetlen csiviteléssel sikerült ellepleznem.
    Aratni főleg Tamás tudott, jobban is idomult a lányokhoz, mint én és állandóan noszogtatott, próbált önbizalmat önteni belém, aztán ha az est végeztével vonult ki egy lány derekát átölelve és megvillantva a 32 fogát s odakérdezve, hogy naaaaa semmi?
    Nekem nem ment ilyen könnyen a kanyar, abban sem hittem, hogy a lányok ennyire könnyen odaadják magukat, hogy nincs bennük semmi tartás. Egyik este együtt mentünk egy vidéki városba rock and roll party-ra. Útközben felvettünk egy stoppos lányt és Tamás 10 perc alatt elérte nála, hogy kiszálljak a kocsiból és arrébb várjam meg, amíg bepárásodik a Trabant ablaka, idilli volt, szép tiszta csillagos ég. Tamás vigyorgott, egy strigulával több, a csaj nem szólt egy szót sem, a téma valahogy elsikkadt, aztán kiszálltunk az autóból és aznap este már csak a sörömet forgattam az ujjaim között. Úgy éreztem magam, mint akit megerőszakoltak. Jártam már egyszer így, volt egy lány, akit egy piacon ismertem meg, egy büfében dolgozott. Hamburgert és sült kolbászt árult, sokat beszélgettünk és imádtam enni ott. Az egész környéket belengte a sült kolbász illata, darazsak döngtek a kukák körül, ahol mustáros szalvéták és kólás poharak várták az enyészet kegyelemdöfését. Friss kenyér, mustár és hideg sör s utána órákig csak csacsogtunk az ablakon át, minden vendéget kitárgyaltunk és a tenyerünkbe nevettünk. Meghívtam Őt Miskolcra egy rock fesztiválra. Finom borokat ittunk és a vasútállomás környékén aludtunk egy kisebb patak partján hálózsákban s együtt háltunk. Mivel előző nap találtunk egy nagyon jó éttermet, így egy héttel később megint Miskolcon kötöttünk ki, de már hármasban, jött velünk egy ismerőse a Karcsi. Az egész napot együtt lófráltuk annyira, hogy estére már a srác karjaiban kötött ki a lány, másnap még mentünk volna kirándulni így megint a patakpartra mentünk hálózsákozni, a srácccal aludt a lány és amikor rázendítettek, akkor felálltam és a legközelebbi vonattal hazaindultam Pestre. Azóta sem láttam egyikőjüket sem.

Folyt. Köv.

Aktív témák