Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Ma 2006-06-15 19:26:22-kor Isteni sugallatot kaptam.

[link]

Ezt a katasztrófális eseményt megelőzendő :DDD gyorsan elkezdtem kerékpáron kiszállítani számítástechnikai alkatrészeket. Előbb XX. ker. hév állomás, utána pedig XV. ker. Nádastó u.

Így szerencsére véletlenül, vagyis illik ezt mondani egy jó kereskedőnek, elkerültük egymást :DDD

Csak jelzem előre, hogy holnap sem leszek a helyemen, kora délután megyünk Kulcsra a telkünkre nyársalni, később bográcsolni s elfogyasztani a szomszédok pincehideg borait :D

Bár fogalmam sincs, hogy az ilyen jellegű tevékenységeket miért egyoldalú üzenőfüzetként reagáljuk le, hisz a technika egyéb vívmányai már rég túlhaladtak ezen a fejlődési ponton, ennek ellenére nekem sincs kifogásom, hogy egészen visszanyúljunk a palackpostáig.

Két dolgot tudok elképzelni. Vagy nem értél rá és nem nyomtad meg a csengőmet vonatindulás előtt, vagy megnyomtad és másodpercekig ácsorogtál csalódottan s felülkerekedett benned a manapság oly divatos hol a faszomba van ez a guga ilyenkor :F :D

A guga ilyenkor előrejelzés híjján keményen tekeri a Heavy Tools kerékpárját s izzad a forintokért, mert:

1Móz 3,19
    Orczád verítékével egyed a te kenyeredet, míglen visszatérsz a földbe, mert abból vétettél: mert por vagy te s ismét porrá leszesz.

Ezzel zárom soraimat, remélem egészségem levélben talál. A mielőbbi viszontlátásra.

guga

UI. egyrészt nem tudom minek utóirat. Sosem értettem. Ha eszedbe jut valami még, akkor írd le anélkül, hogy odabiggyesztenéd, hogy ui mert a végén még malacnak néznek, torkon szúrnak és citromot tesznek a szádba és éjfélkor meg zavarodottan pillázol körbe, mint pók a lucernásban, hogy mi ez a pezsgődurrogás.

Másrészt eszembe jutott, hogy most akár állhatnék sorba a postán s nyalhatnám rá a borítékra a bélyeget, hogy válaszoljak. Elborzaszt a gondolat, micsoda barbár kor lehetett. Se egy sms :D

Aktív témák

Hirdetés