- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Ma 2006-06-15 19:26:22-kor Isteni sugallatot kaptam.
[link]
Ezt a katasztrófális eseményt megelőzendőgyorsan elkezdtem kerékpáron kiszállítani számítástechnikai alkatrészeket. Előbb XX. ker. hév állomás, utána pedig XV. ker. Nádastó u.
Így szerencsére véletlenül, vagyis illik ezt mondani egy jó kereskedőnek, elkerültük egymást
Csak jelzem előre, hogy holnap sem leszek a helyemen, kora délután megyünk Kulcsra a telkünkre nyársalni, később bográcsolni s elfogyasztani a szomszédok pincehideg borait
Bár fogalmam sincs, hogy az ilyen jellegű tevékenységeket miért egyoldalú üzenőfüzetként reagáljuk le, hisz a technika egyéb vívmányai már rég túlhaladtak ezen a fejlődési ponton, ennek ellenére nekem sincs kifogásom, hogy egészen visszanyúljunk a palackpostáig.
Két dolgot tudok elképzelni. Vagy nem értél rá és nem nyomtad meg a csengőmet vonatindulás előtt, vagy megnyomtad és másodpercekig ácsorogtál csalódottan s felülkerekedett benned a manapság oly divatos hol a faszomba van ez a guga ilyenkor
A guga ilyenkor előrejelzés híjján keményen tekeri a Heavy Tools kerékpárját s izzad a forintokért, mert:
1Móz 3,19
Orczád verítékével egyed a te kenyeredet, míglen visszatérsz a földbe, mert abból vétettél: mert por vagy te s ismét porrá leszesz.
Ezzel zárom soraimat, remélem egészségem levélben talál. A mielőbbi viszontlátásra.
guga
UI. egyrészt nem tudom minek utóirat. Sosem értettem. Ha eszedbe jut valami még, akkor írd le anélkül, hogy odabiggyesztenéd, hogy ui mert a végén még malacnak néznek, torkon szúrnak és citromot tesznek a szádba és éjfélkor meg zavarodottan pillázol körbe, mint pók a lucernásban, hogy mi ez a pezsgődurrogás.
Másrészt eszembe jutott, hogy most akár állhatnék sorba a postán s nyalhatnám rá a borítékra a bélyeget, hogy válaszoljak. Elborzaszt a gondolat, micsoda barbár kor lehetett. Se egy sms
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Elfelejtettem a film címét
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest