- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatchet
csendes tag
válasz
King Unique #4041 üzenetére
Nem csak Neked szólt, sok-sok fiatal titán van hasonló cipőben.
Elegancia és egyszerűség - a hatékony megoldások nem elegánsak általában.
Elegáns lerendezése egy közelharcnak a filmekben van kb, meg a parasztvakító youtube-os bemutatókban. A valóságban inkább ormótlan pofonok, megborítás, földön fetrengés és összerugdosás van. = Nem elegáns.
Majd egyszer próbáld meg egy erősebb, nehezebb haverodat/partneredet csuklófogással elvezetni, tekergetni, pörgetni, reptetni stb. stb. Ja, de úgy, hogy nem hagyja magát. Ha visszatámadhat menet közben, és nem várja mozdulatlanul, hogy kiiktasd, akkor még jobb eredményt hoz a dolog.Tanulj Aikidót, vagy akármit, amiben szerinted megtalálod a lágyságot / eleganciát, vagy amit keresel az életben. De önmagában kevés lesz a dolgok hatásos lerendezéséhez ha gond van (ez az én véleményem).
(Nekem is van Aikidós ismerősöm, aki a lágyságával egyenlíti ki a darálósabb életét. De Ő tudja, hogy ezért jár le edzeni.)
Próbáld ki amire lehetőséged van, úgyis változni fognak az igényeid és az elképzeléseid pár évenként...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest