Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
behappy
aktív tag
nagyon hiányzik nekem a legfontosabb ember a világon. nagyon szeretnék vele lenni! Nagy szüksége is lenne rám és nem tudok vele lenni, ez olyan dühitő!!! Amikor csinálni akarsz valamit, hogy ne ugy legyen valami, ahogy van, változtatni szeretnél rajta, de nem tudsz, akármennyire is szeretnél... nagyon dühitő!!!
Jövőre eljegyzem barátnőmet...illetve akkor lesz az eljegyzésünk vagy hogy mondják ezt, ugyis értitek . NAGYON várom már!!! Sokan biztos lehülyéznénk, hogy 23 évesen ezt akarom... De nekem ez igy jo, és megtettem / megtenném hamarabb is, ha lehetne!!! De sajnos nem lehet. Esküvőről még nem nagyon álmodozunk...illetve csak álmodozunk... Mert ugye nem 2 fillér... De majd el fog jönni az is, remélem minél hamarabb.
Vettem laptopot!
Végre! És nem bántam meg, végre csend van a szobában és teljesitményben is bőven elég nekem egyenlőre, XP megy rajta korrektül, idővel még egy kis ram és jobb is lesz.
Most kb ennyi, mert találkozom van messengeren azzal, akiről fentebb beszéltem
Aktív témák
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végre! És nem bántam meg, végre csend van a szobában és teljesitményben is bőven elég nekem egyenlőre, XP megy rajta korrektül, idővel még egy kis ram és jobb is lesz.