Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
Sziasztok!
Dual CR1730 erősítőmön lóg két SAL AHX1620 (4ohm, 55-5000Hz, 100/80W) subwoofer, saját tervezésű dobozokban.
(Az egyiket ingyen kaptam, kiégették mellőle a párját, a másikat vettem. Amit vettem, kicsit sötétebb sárga is volt, azonos hangoknál jobban kitért a membránja, más is volt a hangja egy kicsit.)
Néhány napja meghajtottam őket elég szépen, akkor még nem vettem észre semmit. Azóta átestek egy utazáson, ahol az utólag vásárolt 30-40 fokban hirtelen háttal nekidőlt valaminek, és most összeszerelés után ez szinte alig szól, és a membrán is be van ragadva. Előre felé ki tudtam nyomni, de ahol alap állapotban kellene lennie, ott már nagyon szorul.
Mi történhetett vele, vagy mit tudnék vele csinálni?Szerk.: Nem szilveszteri baleset, nem rugott bele senki, nem hágytak rá, és nem ment max hangerőn 300W-os erősítőn. A fenti felállás volt végig egy meghajtással, egy utazással és egy újra összeszerelés utáni kamillázással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- LED világítás a lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő