Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz degu #476 üzenetére

Itt tudod mikor van a legnagyobb csend? Amikor az a sz****ott valóvilág szavazás meg ilyen söpredék "műsor" megy...minden kö****g a tv-t bámulja és olvad az agyuk....
    Teljesen csend van az utcákon..egy lélek nem jár...esetleg aki eltévedt és még az életbe nem járt kocsival messzebb a kertjüknél...

Legutóbb,amikor volt az utolsó szavazás,még az utcai világítást is elfelejtették felkapcsolni.... képzelem mi volt akkor az elműnél (ha ott kapcsolják ezt...)

Itt mondjuk ilyen favágásos tömeges megnyilvánulás ősszel van,amikor kreálja a nép a téli tüzelőt. Bár nem annyira káros a levélégetéses füst,mint a kipufogógáz pesten,de itt legtöbbször ezt este kezdik el és füstben áll az egész göd....se futni,se kint lenni....se ablakot nyitni nem lehet..és közben 68 fok a lakásban....
    Ilyenkor,ha a közelben égetnek,oda szoktam menni egy zsák papírral,hogy "hé koma..ezt dobd rá,hogy égjen és ne füstöljön"...általában megköszöni és elnézést kér,de volt rá eset,hogy majdnem ambulanciára küldtem az illetőt,de az utolsó pillanatban leesett neki,hogy nem a kutyájával beszél. Ebből egy laza 7500ft-os csekket kapott is,mert 60 darab fényképet csináltam a füstöléséről...füstöléséről?....mintha egy vulkán tört volna ki.....a légi forgalmat is korlátozni kellett szinte.

Ui.: Ma ezüst érmet szerzett a gödi kézilabda csapat :) így most két arany és egy ezüst van a kezükben :) GRATULÁLOK NEKIK! Büszkék vagyunk rájuk :)

Új hozzászólás Aktív témák