Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
én már sokszor használtam, ha a tálcán minimalizálva fut addig mindig működött eddig még. olyannal találkoztam viszont hogy egy meghajtó nem engedte állítani a sebességeit, de ott meg eleve csak a max értéke volt a listában. a drivespeed beállításai is elállítódnak, vagy ott marad a beállított néhányszoros sebesség csak a meghajtó pörgeti jobban?
-
Antonio
senior tag
időközben letöltöttem a cdbremse-t is de nem tudtam instalálni xp prof hun sp1-em van : ''a rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és microsoft windows alkalmazásokhoz.'' ezt írja ki
esetleg valaki tudna valami normálisan működő cd meghajtó sebesség optimalizáló progit?
mert a nero drive speed mint azt már az előzőekben leírtam nem igazán ok.
köszi -
fokukac
nagyúr
nem tudom pontosan, mert én csak régen, 1-2 éve használtam a drivespeed-et.
akkor valahogy nem csinált ilyet, mármint, hgoy minden számra újra kezdett volna pörögni.
a cd-bremse-t soha nem használtam, csak hallottam róla.
Mióta Plextorom van, azóta van hozzá Plextools programom, és ez is tud alapból fékezni...
persze ez cska plextorhoz jó. -
Antonio
senior tag
köszönöm
abban tudnál még segíteni, hogy mit kell bellítanom ahhoz a drivespeedben hogy, mindig a beállított sebeségen pörögjön a CD és ha teszem azt másik track-ra ugrik (vagy kikapcs aztán bekapcs) ne kezdjen megin fullon pörögni? mert minden egyes estnél belépni drivespeedbe aztán beállítani a kívánt értékre kicsit fárasztó ...
vagy töltsem le azt a másik progit v.honnan amit még írtál az jobb?
most el kell mennem de du-tán visszanézek
kösz -
Antonio
senior tag
köszi!!!
akartam is kérdezni van e ilyen sebességbeállító progi, de nem mertem kérdezni féltem elküldtök a ... ba
de ezekszerint van
ráadásul nekem is vanNero DriveSpeed
már be is állítottam és müxik ...
de ezzel kapcsolatban kérdezném: zenehalgatás közbe levettem 8x -osra és ok.
de ha teszemazt lekapcsolom zenét majd újra be megint pörög mint állat, belehet úgy állítani hogy milyen sebességet vegyen alapnak azaz mindig azon pörögjön ne keljen mindig ki be kapcsolni
ha igen hogyan?
köszi
de addig is próbálkozom -
Antonio
senior tag
.... hi
na ha már itt vagyok kérdezek még egy lámásatnem annyira egetverő probléma de azért megkérdem ...
van egy samsung cdrw-m 52*24*52
pl a ha Cd-ről megy audio és halkan hallgatom (halgatnám) elég zavaróan ''hangos'' (nekem legalább is) a meghajtó, ezért inkább a samsunk DVD- meghajtóban halgatom az jóval halkabb ...
van erre valami ''megoldás''? azonkívül hogy vegyek másikatmivel ez az első gépem nem tudom mekkora működési zaj van meghajtó és meghajtó között ...
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- trek81 károsultjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Windows 11
- Metal topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- További aktív témák...
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest