Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
largunt
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos csak jack bemenetei vannak az 5.1-nek
Közben megoldódott a probléma, vettem árnyékolt jack kábeleket, mert mint kiderült az először használt kábelek vizsgálata után (szétszedtem egyet, és nem volt benne olyan harisnyás árnyékoló rész).
Nem mondom nehéz volt árnyékolt kábelt szerelnem, egyszerűen nem találtam 10 m-es árnyékolt jacket...
Muszáj volt egy 1 jack - 2 RCA kábelt beszereznem és azzal megoldanom.Az új kábelekkel max hangerőn is csak elenyésző zúgást produkál.
Ami még érdekes, hogy nem feltétlenül működik az a teszt, hogy a kábelt bedugod az 5.1-be, a kábel másik vége meg szabadon lóg és várod, hogy ne búgjon.
Így az árnyékolt kábel is búgott. Viszont amikor a másik végét bedugtam a helyére, a PC-be, akkor ez megszűnt.
Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest