- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Whopper rulez, csak jól meg kell sózni-borsozni azt is, szvsz sose tesznek rá eleget. De sokszor szinte vagy gyanúsan teljesen lejárt darabokat is megpróbálnak eladni, szóval ha ki akarom emelni a dobozából, és odaragadt a talpa a papírhoz, már viszem is vissza a pulthoz, adjanak másikat. Ha már ennyibe kerül, legyen is olyan, amilyennek az előírás szerint lennie kell. (Azt nem mondom, hogy ''mint a fotókon'', mert az végképp nem menne nekik.
) Apropó, ismeri rajtam kívül más is a Burger honlapon lévő plusz ingyen Junior Whopper kupont? 
Mekibe nem járok, mióta dolgoztam egy ideig a szegedi Kárász utcai egységben, szerintem egy-két grilltisztítás után mindenkinek elmegy a kedve tőle.
Burgiék módszerét meg nem láttam még, így abba a hitbe ringathatom magam, hogy tényleg lángon sütik... Szegeden az Oskola utcai szuperhambis is tényleg jó volt, de 15 éve gyerekkoromban még annál is jobb, az egyik falat teljesen beborította a sokféle hambi leírása.
Olvastam feljebb a belga hambis-sült krumplisról, na oda elmegyek. Brüsszelben van egyébként egy kultikus hely, egy egyszerű bódé egy kis téren, amelyik előtt a helyi lakosok (no turista) irdatlan sorokban állnak mindig - igazi vastagszálú, kétszersütött belga sült krumpliért. Állítólag ez a leghíresebb sültkrumplis a városban, olvastam, hogy nemzetközi hírű. Csak eddig még sosem volt időm kivárni a sort, amikor meg lett volna, elkezdett zuhogni az eső....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Apropó, ismeri rajtam kívül más is a Burger honlapon lévő plusz ingyen Junior Whopper kupont? 
Burgiék módszerét meg nem láttam még, így abba a hitbe ringathatom magam, hogy tényleg lángon sütik... Szegeden az Oskola utcai szuperhambis is tényleg jó volt, de 15 éve gyerekkoromban még annál is jobb, az egyik falat teljesen beborította a sokféle hambi leírása.