- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- New Game Blitz - 2024
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz olloczky #12321 üzenetére
Köszi!
Közben sikerült. Kimásoltam innen a bridge-et, aztán megcsináltam mindkét portra, aztán reboot. Még mindig inaktívnak írja a kártyákat, de tudom őket pingelni, és iperf3-al 47Gbps-t ír sávszélességre. Ha minden igaz, akkor vehetem hozzá az egy-portos hálókártyákat.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
ArthurShelby
addikt
válasz olloczky #12245 üzenetére
Igen, kábellel. Van olyan telephely, ahol gyorsan felmegy a gép, van ahol lassan. De ahol lassan megy fel, ott is utána a hálózat gyorsasága megfelelő. Csak az elején az autentikáció lehet lassú.
Ha helyi rendszergazdai fiókkal, vagy nem domain-es gépet dugok a kábelre, akkor internet elérés nincs (csak ad-s felhasználónév/jelszó megadása után), viszont a windows frissítések így is letöltődnek.
Illetve annyit tudok még, hogy a hálózati eszközök cisco-k.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
bambano
titán
válasz olloczky #11773 üzenetére
a bonjour meg a többi hasonló szemét nem megy át a routeren, ha valóban routerbe van dugva a két hálózat és nem csak egy routernek látszó tárgyba épített switch két portján van.
pingelni fogja tudni, ha mindkét eszközön a router a default route.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
rgeorge
addikt
válasz olloczky #11683 üzenetére
Nyilván, de ez az, amit IT biztonságra hivatkozva nem tesznek meg. Ezért keresek alternatívákat.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
-
4Grider
nagyúr
válasz olloczky #9232 üzenetére
Nincs joga, ha a bérleti szerződés megkötésekor ott volt és nem rendelkezik róla a bérleti szerződés. Főleg akkor nincs joga, ha azon- ahogy állítja - forgalom megy.
Az más kérdés, hogy ha a saját - külön mért - áramfogyasztását terheli, megteheti hogy kihúzza a tápját, amíg nem tisztázódik, hogy ki fizeti az eszköz fogyasztását. -
Flowtation
őstag
válasz olloczky #7817 üzenetére
Azok a vlanok még a catalyst switchekben voltak beállítva, le is van írva a sulinetes-fsp beállítós oldalon. De Xpod jól mondja, ettől még mehet simán. Vlan-al ugye szerparálni tudod a gépeket, az egyszerűség kedvéért, mondjuk ha lenne két géptermünk egymás mellett, egy switchől, stb. Én meg igazából nem csináltam semmit amikor kicseréltem, alapból ment minden, mostanáig...Annyit csináltam, hogy végigszaladtam egy quick security setup-on, jelszó, ilyesmi.
(#7818) Xpod
Igen, pont utána vettem észre, hogy az infotanár közben leállította a gépeket, én meg már nem tudtam felmenni. Sajnos csak jövő héten leszek újra ebben a suliban, már kérte a kolléga, hogy rakjam újra a gépeket, ha addig nem tudok megoldást, akkor lehet, hogy az lesz. Valóban az fsp892 a dhcp szerver, egy alháló van, a szerver csak DC, meg AD funkciót lát el, nyárra tervezem a hálózat rendbetételét.[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
-
Core2duo6600
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz olloczky #7383 üzenetére
Anno az alapelgondolás az lehetett, hogy a sulinetes - távolról menedzselt - lan-tól elkülönítsék az irodák hálózatát, ezért aztán elég sok helyütt van a sulinetes hálón kívül saját hálózat. A mai féregvírusok korában sem rossz ez az elgondolás, de ha mindenképp össze akarod kötni a két hálózatot, azt megteheted a soho router segítségével viszonylag egyszerűen. Persze odáig el kell húzzál egy kábelt a sulinetes switchtől.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- PH! Darts
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Sony alpha 7C II ezüst váz, plusz FE 1.4/50 GM objektív
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest