- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
Topikgazda
válasz
stickermajom #19591 üzenetére
DS-3E0510P-E/M, vagy 1-2e Ft-tal drágábban van a smart managelhető tesója.
-
varmi2
nagyúr
válasz
stickermajom #19591 üzenetére
A gigabitesek drágák, minek kell az neked? A kameráknak egy 10/100-as poe swich is bőven elég.
-
Csabex
őstag
válasz
stickermajom #16850 üzenetére
Hát igen, elképzelhető, hogy mennyiségre mennek valóban. Ha a google-ben szerepel és felhozza az értékelést is, akkor oda megérné bedobni a fotókat, hogy más ne járjon így. Az extra router is érdekes megoldás...
-
Csabex
őstag
válasz
stickermajom #16846 üzenetére
Nem semmi... Kültérinél minden esetben használom ezt a fajta szigetelést, főleg ha PoE-ről van szó. Lehet, hogy van ettől jobb is, de a kamerákból amiket szerelek mindig marad meg, hiszen a beltériekhez nem szükséges és onnan megmaradnak. Nem hiba, csak megfelelő szakembert kellett volna keresni
Ha meg cég volt netán, akkor nem hagyod annyiba gondolom, ugye?
-
Rick4
félisten
válasz
stickermajom #16819 üzenetére
Persze, xmeye-jel megy, ugyanúgy, mnt egy sima kamera, felcsatlakozok, és ott van minden, csak itt egymás alatt 16 csatorna van.
A vicc, hogy van egy wifis kamerám wifi kapcsolattal, van egy kisgépem egy kontron itx-es alaplappal i7-es procival, 4GB RAM- társaságában, és ezen a gépen fut egy cms program. Namost a cms ezen a gépen jóval lassabb, mint az NVR-en keresztül, teljesen jól működik.
-
bigrock
Topikgazda
válasz
stickermajom #16806 üzenetére
Az Avalon Park-ban 118 db Techson működik. Nem mondom, hogy nincs veük gond, de arányosan nem veszélyes.
-
BeriJan
csendes tag
válasz
stickermajom #16560 üzenetére
Ha tömör erű a kábel. akkor a dugó is ahhoz való? Másik kábellel próbáltad?
Nem zárnám ki a kábelezési hibát. -
Morris
veterán
válasz
stickermajom #16565 üzenetére
Annak a poe swicthnek nem 48V-ot kéne adnia? Külső táplálás esetén jó a 12V, de switchek ennél többet adnak egy porton.
-
Morris
veterán
válasz
stickermajom #16560 üzenetére
Milyen NVR?
Lehet, hogy a poe ág gyengélkedik. -
Morris
veterán
válasz
stickermajom #16554 üzenetére
Ha szerelt a kábel, akkor lett nézve rajta szakadás vizsgálat? Tömör kábellel van összekötve?
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #16425 üzenetére
Múltkori szakadozó kamerámmal kapcsolatban kis érdekesség:
Harminc másodpercenként 5 pinget küldök rá. A kékes részek azok, ahol csomagvesztés van, jól láthatóan mindig infrára váltás után kezdi eldobálni. Arra gyanakszom, hogy a 12V ág nem elég stabil, ezért a benne lévő hálózati csatoló le-fel megy. Megpróbáljuk emelt feszültséggel meghajtani a kamerát, hátha stabilizálódik. Ha nem megy, akkor szerviz.
-
bigrock
Topikgazda
válasz
stickermajom #16481 üzenetére
A felvétel tuti működni fog (Onvif módban), a mozgás-érzékeléses felvétel vagy-vagy.
-
vacs
Topikgazda
válasz
stickermajom #16484 üzenetére
Itt a legtöbb terméknél választható EU raktár.
Pl amit írtál C500 az rendelhető Csehországból! -
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #16425 üzenetére
Senki nem találkozott még ilyen éjszakai fantomhibával?
-
bigrock
Topikgazda
válasz
stickermajom #15799 üzenetére
A Techson egy magyar forgalmazónak a saját márkás kamerája (egy kínai brand van atcímkézve) Anno nagyon sokat telepítettünk, nagyon kis hiba aránnyal. Ennek ellenére persze kifoghatsz hibás cuccot. Próbáld meg folyamatos rögzítésre tenni az NVR-t, aztán vissza.
#15801: nyilván előfordulhat a történet, én pl. elvből nem használok Alis dugókat, csatlakozókat, mert mikor egy nap megcsinálsz 50 bekötést és csak 5-höz kelljen visszamenni újra kötni, már nem jól fizet.
-
válasz
stickermajom #14841 üzenetére
Az első eszköz a Digis router, ami a koaxból netet csinál, azt a 192.168.100.1-el érem el, utána van kábelen rátéve egy másik router (archer c5) amit weben a 192.168.0.1-en érek el. Ennek a hálózati mapján látom a PC-t, amiről most írok és az 5 másik kamerás eszközt, a PC 192.168.0-ás csoportban van, a többi kamerás eszköz az 192.168.1-es csoportban.
A Digis routert emlékeim szerint nem bántottam, az archer lett resetelve.Szóval olyan, mintha csak akkor látna ki az alapgép a netre, ha a 192.168.0-ás csoportban van, de akkor az 1-esben lévő kamerákat nem látja.
Esetleg az archer-en kéne valamit pluszban beállítani, hogy lássa az 1-es csoportot is, nem? Azt hogyan kellene? Mert a network mapon látszanak, de a telefonos appban nem, csak ha 0-ások.
(ez nekem alapból olyan magas, hogy na...)
-
v.attis
őstag
válasz
stickermajom #14755 üzenetére
Röviden: qrva csendes társasház, így a halk zaj is hallatszik majd. És a legvalószínűbb hely ami nem szoba, az 2 méterre van a szoba ajtótól. Sakk matt.
-
PistiSan
addikt
válasz
stickermajom #14694 üzenetére
Nekem folyamatos rögzítés + mozgás van beállítva, amin meglepődtem, hogy nem foglal plusz helyet az ilyen rögzítés.
Megy a folyamatos rögzítés, amikor mozgás van, akkor ugyan úgy rögzít tovább, csak mozgásérzékelésnek jelöli a felvételt, nekem ez egyenlőre bevált.
A folyamatos rögzítés nagyon fontos szerintem is. -
jézusom
addikt
válasz
stickermajom #14692 üzenetére
Ha sdre rögzÍtesz, valószinuleg nem tudsz 0-24ben. Ha meg hdd-t veszel ki kell számolni. Én mondjuk azért se szarozok, mert a mozgás érzékelés nem éppen 100%os...
-
Veron
addikt
válasz
stickermajom #14677 üzenetére
erre gondolsz? [link]
világítania kellene éjszaka? -
motrola
aktív tag
válasz
stickermajom #14579 üzenetére
Előfordulhat, hogy visszaállt az eredeti IP (Gyári) címére ami egy másik hálózati cím lehet.
Nekem is van 1 kamerám ami időnként visszaáll az eredeti 192.168.1.10 címre. Működik de semmi nem látja csak a kamerakereső. -
nagysz
tag
válasz
stickermajom #13108 üzenetére
a zoom miatt drágább..azoknak mindig megkérik az árát. meg újabb, de amiatt nagy fejlődést nem várok.
nekem 420-asaim vannak, most jött egy 520-as, de még nem szereltem fel, nem tudok róla érdemben nyilatkozni. -
vampire17
addikt
válasz
stickermajom #12712 üzenetére
par dolgot azert meg mondj
felbontas pl milyen legyen?
De pl ez egy full alap 2MP-s wifis: [link]
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #12709 üzenetére
Közben találtam egy huszadik fajta szoftvert, amivel direktben a kamera aljzatára csatlakozva a másik subnetben lévő IP-jét ugyan látta, de konfigolni nem tudtam, hiába állítottam magamnak statikus IP-t ugyanabban a subnetben. Emellett sikerült is beleszakítanom a falba az egyik kamera tápvezetékét, mert elég gányul volt megcsinálva. Szóval mi is az ajánlott wifis Hikvision?
RTSP stream kell állítható porttal, semmi más.
-
vampire17
addikt
válasz
stickermajom #12707 üzenetére
https://sourceforge.net/projects/onvifdm/
Ez megkeresi a halozaton es visszad minden szukseges adatot
-
vacs
Topikgazda
válasz
stickermajom #12703 üzenetére
A rendszeredet én Hiseeu néven láttam:link
-
Pörp
senior tag
válasz
stickermajom #12703 üzenetére
Milyen kamerák ezek? Nincs hozzájuk gyári progi amiben el lehet végezni a beállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xbox Ultimate előfizetések