- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
Infinity70 #14616 üzenetére
Rögzítőt kell venned, sd kártyára ne rögzíts 0-24ben! 1TB Wd Purple!
-
jézusom
addikt
válasz
Infinity70 #14613 üzenetére
Így nem. A mozgásra rögzÍtés hidegen hagy, tessék 0/24-ben rögziteni.
A legjobb amit tehetsz, hogy veszel egy 4-5 megapixeles kamerát varifokális objektivvel, és beállÍtod amire kell, igy lesz minden pixel ott ahol kell, és nem feleslegeen oldalra.
Most mondhatnám, hogy vegyél 12 megapixelest az elég részletes lenne, de nem tudom mennyire vagy eleresztve. A 4 Mpixelessek elég jó árúak. Ha kevés az infra, ez majd kiderül, akkor veszel infravetőt is. -
jézusom
addikt
válasz
Infinity70 #14607 üzenetére
És áram lesz a kamerának?
A wifi fészbúkozni jó, nem kamerának.
Azt hogy melyik rögzÍt megbÍzhatóan mozgásra, ez beállÍtás egyrészt, másrészt pedig majd kiderül. Én mindenhol folyamatosan rögzÍtek, egy hét alatt csak kiderül, ha történik valami, aztán visszanézem. Ha nem akarsz rögzÍtőt, csak sd kártyát, akkor más, de ebben nem tudok segÍteni, egyik kamerámban se használok sd-t- -
jézusom
addikt
válasz
Infinity70 #14591 üzenetére
A szÍnes kép lehet, ha starvises chip van benne, vagy valami hasonló jó érzékenyégű, nem nagy kaland, de nem biztos, hogy szebb, mint a ff... Nekem is van ilyen videosec márkában. Inkább legyen ff, de ha jó infrája van, vagy veszel infravetőt, na az igen, ott jó lesz a kép.
Én személy szerintem azért nem ajánlottam semmit, mert wifis kamerát nem fogok.
Nekem ugyan van wifis kamerám, de kábellel használom, nem akartam wifiset, csak ez volt.Nem lehet felismerni ki van a képen erre nem tudok mit mondani, ezer dologtól függ, senki nem tudja ezt távgyógyÍtani. Tessék leirni legalább milyen távolról nézed az embert, ahhoz kell látószöget meg felbontást kalkulálni.
-
Janos250
őstag
válasz
Infinity70 #14591 üzenetére
Hogy éjszaka infra fénynél is színes legyen, olyat tényleg elég nehéz találni a fizika törvényei miatt.
-
Infinity70
tag
válasz
Infinity70 #14567 üzenetére
Sziasztok !
Ilyen nehéz ilyet találni ,hogy nincs ajánlat ? -
válasz
Infinity70 #14367 üzenetére
A banggood-os leírásban nem látni, hogy PoE-t tud-e, vagy csak külső tápról megy. Ha ezen túllendülsz és a kamerának adsz tápot valahogy, akkor még azt kellene megnézni, hogy alapból a kamera DHCP-n van-e, vagy van valami gyárilag beállított IP címe. Ha DHCP-s, akkor gyakorlatilag rákötöd a belső hálózatodra kanóccal, és fog kapni a routeredtől IP-t (tételezzük fel, hogy a routeredben aktív a DHCP kiszolgáló), és ezen az IP-n eléred a kamera webes felületét.
Ha fix IP-s, akkor egy PC-t, vagy notit kézzel ráállítasz ugyanarra a subnetre, amibe a kamera IP címe van (pl. ha a kamera IP címe 192.168.0.1, akkor a gépen kézzel beállítod a 192.168.0.10-et, netmask 99,9%, hogy 255.255.255.0), és egy UTP kábellel összekötöd a gépet és a kamerát, ez után szintén eléred a kamera webes felületét, és ott bekonfigolod, ahogy neked kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Távcső topik
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Ryzen 3 3200G processzor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged