- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
válasz
passatgt #29848 üzenetére
Bár nem teljesen ugyanaz a kamera, hanem eufyCam Pro 2. Ehhez azt írják az eufy fórumán hogy a reseteléshez 5x gyorsan meg kell nyomni a sync gombot. Pittyen egyet és leáll. Utána 30 másodperc múlva be kell kapcsolni és elvileg hozzá lehet adni a Homebase-hez (jelentsen ez bármit is). [link]
Nem biztos hogy működika te kamerádnál, de 1 próbát megérhet. -
[w]
őstag
válasz
passatgt #29843 üzenetére
akkor próbáld meg úgy is, hogy kihúzod a tápból, nyomod a gombot és közben visszaadod neki a tápot
van ennek valami telefonos applikációja és abban valami restore lehetőség?
(olyan nincs, hogy FW-ből kiveszik a reset funkciót, legfeljebb bugos... akkor meg downgrade az utolsó jól működőre és hajrá)
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
passatgt #29505 üzenetére
Én is pont most rendeltem 1 ilyet, 2 napja vettem át. Igaz, vártam rá vagy 2 hetet de nem volt s.o.s, és Kína messze van.
Én 5.500-ért vettem, szállitási díj semmi. [kép]Már ki is próbáltam, rendben működik ... 1 cat6 utp-n keresztül 2 Hikvision IP kamera teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest