- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
motrola #32901 üzenetére
Mint írtam, fizikailag képtelenség magasabbra helyezni. A 10 centis szigetelést elvileg igen (bár az kevés, így nincs értelme), de a vasbetont már nem bonthatom meg!
Így a csőkameráról lemondtam, helyette egy ellenállóbb dómkamera lesz: [link]
Nehéz megtervezni a felszerelést úgy, hogy még nincs a kezemben a kamera, de azt talltam ki, hogy egy derékszög alakú acél fület gyártatok, arra csavarozom rá a kamerát, majd azt 4 tiplivel rögzítem a tégla falban ott, ahol találkozik a plafonnal. Így szerintem elég stabil lesz, kitépni nem tudják, csak szétverni. De az meg időt igényel. Lefújni tudják, de az ellen nem lehet védekezni. Másrészt pedig ha egy sálat tesz az arcára, azzal is nehezíti a beazonosítását.
Úgy gondolom ennyit minimum érdemes megtenni, ha a szomszéd háznak c típusú ember a tulaja...
Nem tudom az utolsó mondatoddal mire céloztál, de ez nem a saját pénzem (ileltve 1/6-od részben igen), hanem a társasházé. Nyilván nem költhetem bármire, csak a házra, befektetni nem lehet, csak elinflálódna, így meg valamennyire növeli a biztonségunkat ez a beruházás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest