- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balagedebr
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Az alany egy Reolink NVR.
model: RLN8-410-E
hw: H3MB16
fw: v2.0.0.280_21060101Azt vettem észre, hogy amikor vissza akarok játszani egy felvételt, akkor ha betölti (van olyan is hogy be se tölti), akkor 5-6 másodpercig le tudja játszani, majd megfagy a kép és nem történik semmi, megáll a lejátszás.
Van hogy el is dobja a kapcsolatot és újracsatlakozik az asztali kliens.Illetve amikor le szeretnék tölteni egy klipet amit kijelöltem tól-ig, akkor szintén pár %-ig elindul a letöltés, majd kiírja hogy nem sikerült a letöltés.
A fw-t felfrissítettem az akkori legújabb verzióra (ez egy régebbi hw-el rendelkező verzió), a merevlemezt is leformáztam, átállítottam a felbontást is, újraindítottam.
Eddig semmi nem hozott eredményt :-( Az élő kép megy szépen, de így visszanézni gyakorlatilag lehetetlen bármit is.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a megoldás?!
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged