Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Apophis #2884 üzenetére
Jajj, már megint itt vagyok vitázni...
Hát, a doom 3-nak a környezeti textúrái még mindig nem tudom, hogy hol szépek, viszont maguk a környezeti modellek szépek. De a textúrák néhol 10*10-es felbontása azért 2004-es játéknál high grafikán nem túl jó...
A HL2-es textúrák highon meg nem rosszak szerintem. Csak ott biza 1 giga ram alatt csak swappelést láthat az ember.
Most az MPCM-ben amúgy pont vannak ilyen kiemelt részek, ahol az engine képességekről van szó FC, Doom, HL2, PKOOH viszonylatban.
Namost, a HL2-ből olyan képeket mutatnak, ahol az örökkén távoli falak textúrái vannak. Na, azok néhol tényleg csúnyácskák, csak ekkor a játékban éppen a vizen kell szálguldozni, ami azért khm... A viz miatt sokkal érdekesebb, mintsem az ezer mérföldre lévő dolgok figyelése...
Doom III-ban meg a 10x10-es textúrák ott viritanak az arcodban. -
Dilikutya
félisten
válasz
Apophis #2884 üzenetére
Nálam valahogy nem sokat számított a sok belső tér, szarabbul ment sokkal, mint a HL2 a külterületeken. Csak tudnám, honnan tudod, mire képes a D3 fizikája....
Szerintem a HL2-ben abszolút rendben volt a környezet is... én ledöbbentem, hogy az elég combos gépigényhez relativen gyér látvány társult... ilyenkor az sem vigasztal, hogy többre képes, mert a játékban én nem látok belőle semmi kézzelfoghatót. Én csak azt láttam, hogy tetűlassan fut ugyanolyan beállítások mellett, és ocsmányak a környezet textúrái közelről nézve. Messziről még kinéznek úgyahogy, de a lassúság így is megbocsáthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest