Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Most mutassam én is?
Ma reggel csináltam a képeket:
Bővebben: link
A tükröződés miatt elnézést kérek, a doboz fóliázva van.
-
jojo1
tag
mennyi lehet még a végéig nekem mert most 5 ember követ!!!
-
Frigo
őstag
Collector edisönök egymás között:
Hogy a Valve és a Blizzard közül melyik jár a jó úton az szerintem egyértelmű. -
Nite
őstag
hali tivus! mennyi nálatok az esüt dobozos hl2?
-
gerlaip
addikt
1024x768 High Q
4x AA 16x AF
85-185fps ;) Kis ai problem bejátszik azért -
Bash
őstag
Idézni fogok:
''In addition to Half-Life 2, this Collector's Edition also includes
- Counter-Strike: Source - The Next Generation of the #1 online action game.
- Half-Life: Source - Digitally remastered version of the critically acclaimed PC game.
- Free T-Shirt - Limited edition shirt (Note: offered in men's size XL only).
- Half-Life 2 Prima Book - Information on character backgrounds, the making of the game, and more than 100 pieces of artwork.''
-
jojo1
tag
szerintetek mekkora felbontást használjak??
Most 1024x768 high amit a hl2 béállított alapon!!
Vidkari: INNO 3D FX 5900! -
Bash
őstag
Azoknak, akik a gépigényről kérdeztek:
Itt csücsül mellettem a HL2 Collector's Edition doboza, az alján ez áll feketén-fehéren:
Minimum System Requirements:
1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 graphics card, Windows 2000/XP-Me/98, 5.5 GB of available Hard Drive Space, Mouse, Keyboard, Internet connection required, DVD-ROM Drive
Recommended System Requirements:
2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 graphics card, Windows 2000/XP-Me/98, 5.5 GB of available Hard Drive Space, Mouse, Keyboard, Internet connection required, DVD-ROM Drive -
Apophis
őstag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Egy megvilágosult elme!
Örülünk, hogy örülsz... :
-
tjhooker464
őstag
Most röhögtem ki magam. Csak tovább kellett menni a parton amit hajnali egykor nem vettem észre.

-
bag
tag
mikor elinditom a jatekot ablakban indul el, nemtom fullscreenre tenni, vkinek 5lete van? kosz
-
jojo1
tag
Tovább mentél már a roboton??????

-
aDM|RaL^
őstag
már van izém meg izém, hajókáztam egy halmot de megin elakadtam, sok rakétavetős jármű, fegyvere van már a vascsnakomnak, látom az ugratót amin át kéne jutni, de ezek bekerítettek, és nemtudok átjutni
kösz a segítséget
egyébként az jön be benne, ez a kelet európai panelház feeling meg a többi cucc, totá ez a csernobil feeling hiányzott már nekem
hja meg az nagyon bejött amikor a gátat ki kellett nyitnom hogy átmehessek, beléptem és...
tüüüüüüütüüüüüüüüüüütüüüüüüüüü az a sejtelmes dudahang from hl1

-
jojo1
tag
help city 17 eleje van pár ember aki követ engem aknák mindenfelé merre kell menni???

-
baga
tag
sziasztok segitség kéne!
még csak a telepitésnél járok és lenne egypár kérdésem.
ha valakit felhivhatnék az nagy segitség lenne mert mire leirom az sok idő.
szoval hagy hivjak fel valakit akit épp nem zavarok
kősznőm.
[Szerkesztve] -
Frosty
aktív tag
A lényeg, hogy vmelyik kukában találsz ott egy gravigunt, ha nem akkor írd be a konzolba: sv_cheats 1 majd impulse101 (majd impulse102
)
Ha ez megvan akkor válaszd ki a gravit és húzd ki a szögeket
Ha most sem megy akkor peched van, nem játszhatsz a játékkal, mert az agresszív kismalac megelőzött ----> itt találkozott a mostanra már halott (öngyilkos lett, mert nem tudott teljesíteni egy kívánságot) jótündérrel és azt kívánta, hogy teremtsen egy olyan szöget a deszkába, amit nem lehet kihúzni.... -
F-ECT$
titán
[sultan] vagy [Sultan] vagy [$ultan] volt a neve. (Ezért nem jó túl általános nevet választani
) -
Apophis
őstag
Segítsetek, elakadtam! Az elsö pályán vagyok, amikor elteleportálnak. ''Valami borostás muksó'' egyfajta ''vasat'' dob le nekem, asszem pajszer...
Én próbáltam vele kifeszíteni a deszkák szögeit, de sehogyse megy. Mit kell csinálni? Ez már a game vége felé van? pls help!! -
Frosty
aktív tag
-
aDM|RaL^
őstag
mióta vártam már egy ilyen élményt nyújtó szingli játékra...

hazardous radiation detected... ruha pofázik a megzsokott hl1 hez hasonló hangon

imádom
már csak az a hang hiányzik ami beszélt black mesan ien recsegősen
ien vészjelzőhqang... bazd ez a jatek roxxxx. -
Frosty
aktív tag
Senki más nem látta a gátnál azt a szerencsétlen G-Man-t????
-
barni00
tag
Admiral!
A nagy csöveken kell sasszézni lefelé, az egyiken van egy tekerhető csap, az megnyitja a vizet megtelik a medence...... -
ShadowX
őstag
Az EXTRA mappában!!!!! De nem írok többet ilyeneket, mert kibannolnak....
Ha ez Emporio vagy milyen verziód van, akkor az extra mappában. -
aDM|RaL^
őstag
cső all

nagyon klafa a gamma, de most elakadtam.
ilyen csöveknél vagyok, középen egy nagy rozsdás SÁRGA csővel. alattam víz, kövi szobában ahova nemtudok átmenni rácsok miatt víz.
mögöttem lévő szobában nagy létra, alatta víz és mielőtt bementem sok robbanós hordó volt (mosmá nincs
) mit csinaljak? merre tovább? -
dtss
tag
Én sapphire X800 XT 500/500 -asal 4.12 bétával 1024/768 AA4/AF8 kitünően szaggatás és egyebek nélkül.

-
tiv83us
veterán
válasz
strike-force
üzenetére
En 4.11, de szerintem nagyon kartya fuggo. Nembiztos, hogy egy 9600Pro@XT-nel ugyanazzal a driverrel jol megy mint egy X800Pro-nal.
-
akinek ATI-ja van az milyen meghajtóval tolja? 4.9,4.10,4.11,4.12beta?
-
Frosty
aktív tag
Észrevette vki G-Mant a játék elején a gátnál? vagy csak én láttam eddig? máshol találkozott vele vki?
-
K-Night
csendes tag
HELP!
Hogy lehet előhívni a konzolt?
-
barni00
tag
Szasztok!
Elakadás: ugyanazzal a légpárnás járművel vagyok, de egy kicsit tovább. Elértem egy térre. A közepén egy hajó. A tér elején van egy ugrató tőlem balra, itt át lehetne ugratni a jobb oldalon nyíló csatornába. A téren körben cölöpök vannak. Az ugratóra gyalog fel tudok menni, de a járművel nem. -
van egy olyan prolémám hogy elakadtam.
azzal a kis légpárnás cuccal kellett menni, majd jó sokára egy zsilihez értem, ahol várt egy nő egy férfi és egy szörny (a jobbik fajtából) s ott nem tudom, hogy a második zsilipet hogyan lehet kinyitni.
a segítségeket előre is köszi -
Fricc
tag
Egy csőböl kúszik fel a golyo, ami ha a cső legtetején elér egy pontot, buktad! A cső legteteje fölött közvetlenül kering 3 vagy 4 körbe-körbe forgó teleportszerkezet ami láthatatlan, és csak ha elkezded energiagömbökkel tunkolni, akkor látod meg. Addig tunkolod, amíg le nem szakad az összes. Ha megvan nyerted, hatalmas mega robbanás, és OMEGAFLASH!
(ja, ahogy látom már sikerült, mind1)
[Szerkesztve] -
[sultan]
tag
hardon is bevégeztetett

egyébként nagyon idegesít h szinte alig derül ki vmi a végére
meg azér még belefért vna egy kirándulás a xenre
no de mind1, legyen ennyivel jobb majd a hl3
[Szerkesztve] -
Pala
veterán
#497-re valaki tud megoldást???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
, ha nem akarsz idegzsábát kapni a sok baromságtól. Már látom is lelki szemeim elött: ''Súlyos törés észlelve...'' Vagy:
ien vészjelzőhqang... bazd ez a jatek roxxxx.