- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
sztr
csendes tag
Sokkal inkább azért altatnám el, mert tudom, hogy pl. egy ember ha már gyógyíthatatlan beteg, bizony legtöbbször a halált kívánja
erre reagálva írtam, hogy ezt azért nem venném kiindulási alapnak annak eldöntésében, hogy elaltassam-e az állatot. Mert nem lehet tudni, mit hoz a jövő.
A hozzászólásomnak ennyi volt a lényege, nem szeretettem volna bántó lenni, vagy félreérthető.
Meglep nagyon, amit írtál. Azt hittem, az ember vagy egyáltalán nem akar élni és meg szeretne halni, vagy élni akar és akkor örül, hogy túlélte azt a bizonyos esetet. Ez a köztes állapot nagyon furcsa lehet, hogy akar élni, de bánja, hogy nem halt meg. Szerencsére nem tudom elképzelni. :(
Éppen ezért továbbra is kitartok az élet minenek felett való védelme mellett. Akkor is, ha ennek az álláspontnak is vannak árnyoldalai, talán kevesebb van. -
sztr
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #128 üzenetére
Igazad van, elnagyoltan fogalmaztam. Úgy értettem, hogy akkor még nem tudni, hogy fel fog-e épülni az illető és meg fogja-e változtatni majd a véleményét, de emiatt nincs az ember abban a helyzetben, hogy eldönthesse: komolyan vegye vagy sem.
-
sztr
csendes tag
-
sztr
csendes tag
Olyan kíváncsi vagyok - hogy van a cica?
-
sztr
csendes tag
Semmiképpen ne altasd el, mert utána egész életedben azon fogsz vívódni, hogy lehet, hogy mégis túlélte volna. Az állatorvosokat éveken át képzik erre, ők felelőséggel el tudják dönteni, mi a helyes teendő. És még ők is tévednek néha... A macskák nagyon sok mindent túlélnek, fantasztikusan ellenálló állatok... várj egy pár napot, adj neki sok szeretetet, beszélj hozzá, tegyél elé ételt-italt, hátha eszik egy picit. Ha van ereje, túl fogja élni, ha elérkezett az élete vége, akkor ki fog múlni, bármit is teszel. Bizd a sorsra.... pár nap szenvedést megér neki, ha esetleg mégis felépül...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest