Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Kidus
őstag
nem olvastam végig minden hozzászólást, de elmondok egy érdekes dolgot:
egy főorvos fizetése nem haladja meg egy kezdő informatikusét.
van viszonyítási alapom, elég sok ismerősöm dolgozik az informatika egyes területein, édesapám pedig orvos, így elég sok orvost is ismerek.
miután ebben nőttem fel, tudom, hogy milyen nehéz nagyon sok dolog, ha az orvos nem fogad el pénzt a betegektől. édesapám soha nem fogadott és most sem fogad el. becsülöm érte, de kövezzetek meg, én már mondtam neki azt, hogy ha valaki odamegy és azt mondja, szeretné, ha elfogadná, akkor igens vegye el. orvos ismerőseim közül egyik sem fogad el pénzt soha, ezért aztán valamelyest sértőnek találom azt a közhelyet, hogy az orvosok lenyúlják a betegeket. nem az orvosok, hanem egyes orvosok. elég nagy a különbség.
a másik, amit még hozzá akartam tenni, hogy számomra az olyan ember, aki csak azért visel orvosi köpenyt, hogy minnél több pénzt kicsikarjon a betegektől, az nem orvos.
viszont ilyen fizetéssel, amit most az egészségügyben dolgozók kapnak, én nem sok javulást várnék...remélem, változni fognak a dolgok.
az egyszerű embernek sokszor eszébe sem jut, mekkora felelősség orvosnak lenni. neki életek vannak a kezében. néha fél centi baki, és a beteg nem áll fel többet, vagy nem beszél. 3 napos ügyeletek, folyamatos készenlét, és mindezért cserébe semmi megbecsülés.
nem akarok jobban belemenni, én is tudnék mesélni, de nem teszem.
csak annyit kérek, hogy a felelőtlen kijelentések előtt mindenki gondolja át magában, tisztában van-e azzal, miről beszél.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest