- Fórumok
- Egyéb
- Halálos iramban
- (téma lezárva)
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Szerintem ha japánban játszódik, akkor marha jó veilside-os kocsik lesznek benne.
Sztem Dominicnak lesznek versenybeli ellenfelei
[Szerkesztve]Hát nagy fantáziát nem igényel a sztori továbbgöngyölítése..:DD
-
Mr.Arizona
tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Vin Diesel tokyoba megy, és egy bandát kell majd elkapnia
Diesel biztos muscle car-al nyomul majd,a japók meg Impreza WRX-el és RX8-al.:D
-
Mr.Arizona
tag
-
Mr.Arizona
tag
cinematrix:
[L]http://www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=12990[/L]
Nem tudjátok mi az angol neve? -
Mr.Arizona
tag
Halálos iramban jó film -ennyi.
Halálosabb iramban - ócska mégpedig:
-nem valósághű (versenyek)
-a néger pofa szinte minden percben röhög, ami egy idő után idegesítő, és mivel nincs túl sok szövege állandóan tömi a fejét hogy azt mondhassa hogy mennyire kajás meg hogy ezer éve nem evett.
-egyedül a verdák miatt ér valamit ami megmenti a pocsék jelzőtől
/off
pár hónapja volt egy német adón a fast & furious.
a végéről levágták ahogy Paul Walker odaadja a verda kulcsát Vin Dieselnek és hagyja elmenni, csak annyi volt h. látják ahogy jönnek a zsernyákok - THE END :O
/on
[Szerkesztve]Ha lesz 3. rész akkor szerintem amcsi kocsik lesznek benne, mert a film legvégén
Vin Diesel Mexicoban kocsikázik amerikai kocsikkal :) -
pumpedli
csendes tag
Halálos iramban jó film -ennyi.
Halálosabb iramban - ócska mégpedig:
-nem valósághű (versenyek)
-a néger pofa szinte minden percben röhög, ami egy idő után idegesítő, és mivel nincs túl sok szövege állandóan tömi a fejét hogy azt mondhassa hogy mennyire kajás meg hogy ezer éve nem evett.
-egyedül a verdák miatt ér valamit ami megmenti a pocsék jelzőtől
/off
pár hónapja volt egy német adón a fast & furious.
a végéről levágták ahogy Paul Walker odaadja a verda kulcsát Vin Dieselnek és hagyja elmenni, csak annyi volt h. látják ahogy jönnek a zsernyákok - THE END :O
/on
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Gyorsul a kocsi,a csávó meg hátrafelé vált?Nahaggyábékén.:D
-
Asusfan
őstag
Tényleg lesz 3. rész? :Y
Kétszer.
[Szerkesztve] -
Asusfan
őstag
Tényleg lesz 3. rész? :Y
Lesz biza.
[Szerkesztve] -
Mr.Arizona
tag
-
Mr.Arizona
tag
-
Mr.Arizona
tag
Nekem nagyon tetszik a tötrénet, Dom Rx-7ese marhára tetszik
-
I_Am
veterán
És ezzel meg is határozták az egász játék stlusát, zenéjét, a kocsikat, stb. Gondoljunk csak a Skyline dominanciára.
Skyline dominanciája? Nem tudom mennyit játszottál vele, de aki játszik az egy 206-al lenyomja a legfullosabb skyline-t is.:D
De erre ott van az NFSU totyik, továbbiakban ott.
[Szerkesztve] -
-
I_Am
veterán
Azért lett az nfsu olyan amilyen, mert az EA felkérte a f&f designereit, hogy szálljanak be a tervezésbe.:P
-
danzi
tag
szerintem a film törtétene gyenge, szóval inkább a kocsik meg a látvány a jó... de a 2. részt akkor láttam, mikor nagyban toltam az NFSU-t!!! Na bazi olyan a hangulata, az nagyon bejött, főleg a film elején a verseny!!!
-
HaroWerks
senior tag
Jó film mindegyik, itt figyelnek a polcon dvd-n :)
Kíváncsi vagyok milyen lesz a harmadik rész, megint benne lesz a Vin Diesel de most meg a Paul Walker fog kimaradni.
Soha nem lesznek ezek ketten megint egy filmben? :) -
Asusfan
őstag
Nektek hogy tetszik a film?
Mind a 2 részét imádom .A HalálosaBB Irambant jobban szeretem :az is a kedvenc filmem:P:).
-
shaft72
tag
Sztem jó.
-
Agyzuzo
addikt
Ez itt az 1. rész, amit te írtál az a 2. rész
És oda szted nem fér be?
Most akkor nyissak mind a 10 Péntek 13. résznek külön topicot? -
Mr.Arizona
tag
-
T_bee
aktív tag
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16636&arc=f[/L]
[Szerkesztve] -
Mr.Arizona
tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Halálos iramban
- (téma lezárva)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Microsoft Rewards
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Pictonico: a Nintendo mobiljátéka a fotóidból csinál minijátékokat
- OpenMediaVault
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5184
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest