Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
kymco
veterán
1. Én Református vagyok, és ha már ezt sem érted, nincs értelme tovább folytanom.....
2. Megint csak rágalom és rágalom. Nincs jó véleményem alapvetően a katolicizmusról, de amiket én bírálok, azokat meg tudom indokolni tényekkel és nem kenem el összeesküvéselméletekkel, aminek se füle se farka.
Ha léteznek ezek a tekercsek, de tartalmuk titkos, akkor honnam tudod, hogy mit tartalmaznak?
Ha tudod a tartalmát, beszélj róla, ha pedig nem, akkor milyen jogon ítélsz meg embereket tények hiányában?
Van egy állítás, hogy létezik egy tekercs, ha nincs bizonyítva: állítás. Hogyan lehetne bebizonyítani a másiknak, hogy nem létezik? Megmutatja a hült helyét?
Ne várd, hogy az állításod cáfolatának hiánya igazolja állításodat....gyere tényekkel.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest