Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
kiskornel #6659 üzenetére
kicsit nehezen bogoztam ki a hozzaszolasodat, de rajottem hogy a suti szo a joker, tetszolegesen helyettesitheto csillaganizsra, bonbonra
sztem kell a sargabol 2 bonbon, amugy ures lenne.konyvet ha kozepen valasztottam el, akkor nem fert bele a kepbe a felso iv..csesze fulevel meg morzsakkal kapcsolatban igazad van. hany bonbont raknal a konyves kepre?
amugy "regies" utomunka van rajta, csak nem akartam tulzasba vinni...de amugy nekem is jobban tetszett meg +szemcsesseggel is.(#6655) cOxeR grat. nem gyenge kepek vannak benne...
(#6658) fi:zi'k polikarbonat formak. mintazottak meg magneses polikarbonat+transzferfolia?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Stellar Blade
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
- Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest