Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• poster

csendes tag

válasz FrankMonzano #535 üzenetére

Nincs áttörés sajnos (de szerintem szándékosan van visszatartva túl sok pénz jön be a gyártóknak a szerekből..), van az úgynevezett igazi hajból készült paróka azon a helyen, ahol a ritkulás van, de 2-3 évente újat kell belőle csináltatni és igen drága 2-300 ezret elkérnek érte pofátlan módon itthon..

Kértem teljes árajánlatot be ültetésről is, Nyíregyházán. Nekem 880 ezer Ft lett volna 3 éve. Viszont a hölgy aki segített mondta, hogy a kezelés után egy bizonyos szerrel kedvező 110 ezer Ft-os áron kezelik a hajamat, hogy gyorsabban nőjjön új a beültetett mellé. Akkor kérdeztem rá, hogy milyen szerrel, erre volt a válasz a minoxidil! 110 ezer Ft-ért 1 alkalom! ekkor kerestem rá a termékre. :DDD

3 éve használom a foligain/kirkland minoxidil oldatos szereket. Nekem örökletes hajhullásom van, de ez segített megállítani és új hajszálak is nőttek nem kevés! képeket vezettem róla folyamatosan, de valóban a munkahelyemen és a családom is csak dícséri mennyi hajam nőtt.

Most ugyan egy bosszantó dolog történt velem, a vírus miatt nem tudtam a meg szokott oldalakról Amerikából rendelni.. maradt tehát az eMAg :((( 3 havi adagot rendeltem, de valószínűleg hamis volt a termék, elhasználtam, de csak hullik a hajam azóta is. Pontosabban most már nem, mert azóta megérkezett Las Vegasból az eredeti termék és hozzá a sampon is, ugyanis ezzel használom.

Minden hasjmosásnál kb. jó, hogy ha 5-10 hajszál van a kádban.

Szerintem nagyon nem mindegy, hogy használják a szereket az emberek, nagyon sokan szídják és megkérdőjelezik a használatát, nekem be vált és ezt biztosan állíthatom. Abbahagyni valóban nincs értelme, mert kb. 4-5 hónap alatt kihullanak az új hajszálak. Reggel és este használom 1 ml-t, reggel úgy időzítem, mikor munkába megyek, hogy legalább 1,5-2 óra elteljen felhordás után, utána mosom meg a hajam a samponjával, de csak hetente 3-4 alkalommal lehet azt használni, nagyon erős sampon. Nem szabadna lemosni tudom, 30-40 perc a száradása, de a rövid hajam miatt, a szer meglátszódik és kellemetlen tud lenni. Este pedig lefekvás előtt 3 órával hordom fel, akkor már nem mosom le.

Amit esetleg még segítség lehet itt a topikban másoknak, az az, hogy sok mindennel kenem ezek mellett a fejbőrömet :DDD DM-ben lehet kapni ricinusolajat 1000 Ft körül, azt rendszeren úgy hetente 1-2 alkalommal felhordom 2-3 órára, aztán mikor eszembe jut akkor argánolajat is kenek a ritkult területekre ez akciós volt a DM-ben 2500, de már nem lehet kapni sajnos :(

Aztánlehet kapni ausztrál teafaolajat ugyancsak a DM-ben, ezt pedig a normál samponomban szoktam csepegtetni, nem viszket tőle a fejbőr és aki esetleg korpás annak nagyon jó, de rengeteg mindenre jó, rá lehet keresni :K

• C_hris

tag

válasz FrankMonzano #535 üzenetére

Túl sok fejlődés nem történt az utolsó hozzászólások óta szerintem. Használhatsz különböző hajszeszeket, samponokat vagy hajátültetés irreálisan magas áron. Esetleg szimplán letolod az egészet géppel.

Új hozzászólás Aktív témák