Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
james
aktív tag
''Az ideggáz rakható bár mely nagyobb hatótávolságú rakatára. Szóval lokális kiütve. ''
Ez csak nyelvtani különbség. Végül is egy pisztoly is lehet nagy hatótávolságú fegyver ha elötte repülővel megutaztatják... ;]
Inkább arra gondoltam, hogy a világ számára sokkal fenyegetőbb egy elszabadúlt himlő mutáns mert az össze vissza terjedni kezdene, tehát ilyen értelemben nem lokális.
''Akármit is szépítünk az emberek mindig is háboruzni fognak, ez a génjeinkben van. Az egész világunk ilyen, mindig csak az erősebb maradhat fent.''
Ezen már én is gondolkodtam. Lehet, hogy igazad van, tulajdonképpen Nietse is ezen morfondírozott, és az élővilág is ezt mutatja. Egy dologban azonban van egy fontos különbség. A háború és az erőszak nem tesz különbséget az emberek között szellemi teljesítőképességük alapján. Az erősebb ugyan fennmarad, de az okosabb nem feltétlenül. Az össz emberi fennmaradás viszont úgy tűnik egyre inkább a szellemi tevékenységhez van kötve beleértve a környezethez való alkalmazkodást is. Szóval erős sarkítással: az erőszak-erőszakot szűl, az erősebb fennmarad, a társadalom elhülyül, a társadalom kipusztúl...
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest