- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Zola007 #87141 üzenetére
Fekvenyomásnál leginkább csak odafigyelés kérdése, csak gondoltam jobb a biztonság, guggolásnál a technikai része se feltétlen tökéletes, de majd ellátogatok már edzőhöz is.
De ha azt mondjátok, fölöslegesek ezen kiegészítők, ha jó a technika, akkor inkább abba ölök bele több energiát, köszi a segítséget -
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Lassan 1 éve kezdtem el edzeni és most jutottam el oda,h úgy érzem, be kéne szereznem pár dolgot a sérülések megelőzésére, mert az ízületek jelentik némely gyakorlatnál a problémát, nem feltétlen az izom nem bír többet.
Így első körben csuklószorítóra gondoltam, mert fekvenyomásnál a mostani súlyokkal már érzem,h a csuklómnak nem feltétlen "kellemes" a dolog, illetve valamilyen öv kéne guggoláshoz a derekam védelmére.
Itt nézelődtem, de elég nagy a választék, így kicsit tanácstalan vagyok, úgyhogy gondoltam rákérdezek a tapasztaltabbaknál, kinek mi vált be. Természetesen ha máshonnan érdemesebb vásárolni, másik bolt is játszhat, én csak ezt ismertem, ezért itt nézelődtem.Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BestBuy ruhás topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged