- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz
Woodslave #50267 üzenetére
De akkor most már végképp nem értelek.
Leírtam, hogy nem izomépítés, erőnövelés miatt érdemes glutamint használni, és hogy ez egy baromság.
Erre reflektáltál egy shopbuilderes idézettel, ami azt fejtegeti, hogy ezekben van kiemelkedő szerepe. Én meg erre újra leírtam hogy ez egy hülyeség.
Akkor most végül is erről a részéről a dolognak ugyan azt gondoljuk, csupán én a valós/bizonyított hatásai miatt fontosnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- Elite: Dangerous
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali játékos kérdések órája
- OLED TV topic
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest