- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Gainka #186905 üzenetére
mivel delben kajáltam utána 4-6 kozott kezdodott az edzes, igy volt energia, es edzes utan legalabb egy oraval nem ettem.
ez azert eleg sok ido kaja nelkul. nekem sajna ez biztos nem mukodne. ha 3e+ kcalt magamba akarok tomni, akkor nem engedhetem meg, hogy 5-6 oran at ne egyek. tovabbra is kemenyen kuzdeni kell, hogy le tudjak tolni 3e+ kcalt..es valszeg ennel is tobbet kellene mar ennem. most megint elkezdtem mult heten tolni rendszeresen a zone2-ot es fogytam...
azt meg elkepzelni se tudom, ha vki 2e kcal korul eszik hogyan tud bevinni 120-150g+ feherjet...kb. csak a feherjeben gazdag kajak maradnak es a feherje shakeket sem tudod meguszni sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest