Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gainka

őstag

válasz Dorian #186904 üzenetére

Ez igy van, az ami berobbantottak az emberek fejebe hogy fel oran belul igyal meg egy feherje sheket (anabolikus ablak :DDD ) ezt pont azert talaltak ki hogy vegyed feherjet esznelkul mert az a legjobb erre a gyors felszivodas miatt.

Jelentem evek ota nem veszek feherjet. Most az utobbi ket honapban ugy zajlottak az edzeseim hogy edzes, termalviz pihi, ket szauna, termal, meg egy szauna, es kb edzes kezdetétől szamitva tobb mint 4 oraval volt az elso etkezes. Fejlodes folyamatos volt az otthoni "szintentarto" edzeshez kepest, ugy hogy a fedetseg is "fogy". Mikor még vettem feherjét inkabb edzes elött ittam meg, mivel delben kajáltam utána 4-6 kozott kezdodott az edzes, igy volt energia, es edzes utan legalabb egy oraval nem ettem. Én magamon ellenkezoleg vettem eszre, az a jobb ha edzes után nem bombázzuk kozvetlen a lestresszel testet barmivel is, jobb megvárni mig lenyugszik es utána potolni. Sőt állitom meg inkább káros de ha nem is az sokkal hatastalanabb mint gondolnánk, mind ezt irom tudomány nélkül jozan paraszti ésszel, aztan mindenki ugy csinálja ahogy akarja.

Új hozzászólás Aktív témák