Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• aleister

veterán

válasz aelod #171663 üzenetére

Mi a baj a dextrózzal? :)
    Edzés előtt/után nálam a sima csoki, fagyi, stb is belefér. :)

A tejről tudom, hogy sok érv szól ellene, viszont annyi plusz élvezeti faktort add a reggeli zabpehelyhez és az edzés utánihoz, hogy ezt bevállalom. Pont ma sikerült kihagynom a tejet a reggeli zabpehelyből, és kénytelen voltam vízzel megenni. Elég ótvar állaga, íze volt.
    A turmix ennyire nem gáz. Simán iható vízzel, de tejjel szvsz finomabb. Sokszor tényleg jutalom. Szerintem ennyi kell, még ha nem is a legegészségesebb.

Xelo:
    Én egyszer gondolkoztam rajta, hogy vega leszek. Aztán elmúlt. :)
    Node a lényeg, hogy az egyik legnagyobb problémát a tej helyettesítése jelentette (volna). Akkor a mandulatejet ajánlották, amit házilag is könnyen el lehet készíteni, így egész baráti áron kijön az ember, főleg, ha van mandulafája.
    A tegnapi csomagban volt sajttortás. Akkor pénteken azt fogom kipróbálni. Köszi! :)
    Csakis sparos kancsós tejet használok. Ez nem olyan dobozos lötty, ami hónapokig kibírja szobahőmérsékleten, hanem bizony pár napig áll csak el a hűtőben, mint ahogy elvárható is lenne. Sima pasztőrözött cucc. Olyan tej íze van, mint amiket kiskoromban ittam.

Új hozzászólás Aktív témák