- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
aelod #171663 üzenetére
Mi a baj a dextrózzal?
Edzés előtt/után nálam a sima csoki, fagyi, stb is belefér.A tejről tudom, hogy sok érv szól ellene, viszont annyi plusz élvezeti faktort add a reggeli zabpehelyhez és az edzés utánihoz, hogy ezt bevállalom. Pont ma sikerült kihagynom a tejet a reggeli zabpehelyből, és kénytelen voltam vízzel megenni. Elég ótvar állaga, íze volt.
A turmix ennyire nem gáz. Simán iható vízzel, de tejjel szvsz finomabb. Sokszor tényleg jutalom. Szerintem ennyi kell, még ha nem is a legegészségesebb.Xelo:
Én egyszer gondolkoztam rajta, hogy vega leszek. Aztán elmúlt.
Node a lényeg, hogy az egyik legnagyobb problémát a tej helyettesítése jelentette (volna). Akkor a mandulatejet ajánlották, amit házilag is könnyen el lehet készíteni, így egész baráti áron kijön az ember, főleg, ha van mandulafája.
A tegnapi csomagban volt sajttortás. Akkor pénteken azt fogom kipróbálni. Köszi!
Csakis sparos kancsós tejet használok. Ez nem olyan dobozos lötty, ami hónapokig kibírja szobahőmérsékleten, hanem bizony pár napig áll csak el a hűtőben, mint ahogy elvárható is lenne. Sima pasztőrözött cucc. Olyan tej íze van, mint amiket kiskoromban ittam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest