Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
válasz aelod #166764 üzenetére
Az, hogy mindenhonnan az ömlik, hogy mindenre heti kétszer kell edzeni, hogy a fehérje szintézist ki lehessen használni.
De edzek, van az a combhajlító gép is beleírva.t256: Azért van ennyi összetett, mert ezek mind alapgyakorlatok lennének az adott testrészhez, csak így egyszerre kicsit sok. Nem minden egyes edzésen növelek, csak akkor, ha szabályosan megvolt a 4*8. Azért van egy alsó és két felső, mert felsőre tudok 4 izomgyakorlatot csoportonként, lábra mindig ezeket csináltam. Ettől függetlenül 2-2 alsó felső van.
Igazából érzem, hogy fejlődök, csak tényleg mellre nem tudom mi legyen a másik 2 gyakorlat, meg kéne valami tweak a compoundary gyakorlatokhoz (vagy akár valamennyit elhagyni).
A célom a hipertrófia, korábban 3*5-eztem főleg, aztán itt írtátok, h a HIIT edzésekkel jobban járok, ezért áttértem erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest