Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BÁ Nutrition
addikt
elárulom neked hogy még fitnessmodell kategóriában is sokszor több a kogszos mint a natúr..
szal 52 kilós csajokról beszélünk...a férfi mezőnyben meg mindenki, kivéve Lénárd Lajost
Bunninak meg az a baja a kogsszal hogy nem ő adja el másoknak, mert fosik mióta szigorúan veszi a törvény bukta esetén. de tudok ennél érdekesebb dolgokat is mondjuk, csak nem fogom ide leírni
jah arra lennék kíváncsi hogy derníró belehalna-e arnold kúrájába
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
Ma van Márk szülinapja amúgy
és nem gyúr amúgy, de elvileg lassan megint fog[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
aki nem ért hozzá (tehát nem buni) az könnyen egy kalapba teszi hogy ez is kogszót, meg az is
pedig félelmetes durva különbségek vannak a mennyiségekben, a kúrák időtartamában, hatásaiban, mellékhatásaiban céljaiban stbkb olyan a különbség az a Z+os buzeráns meztelenkutyás csávó ill a kigyúrt srác[link] között...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #43413 üzenetére
én ki sem próbáltam soha, és már nem is fogom
mindig kihúzó voltam picit, ezért mikor ált suliban a gyökerek elkezdtek bagzani akkor és a csakazértse verziót választottam
mondjuk szerintem büdös, és undorító is, így könnyű dolgom van veleyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz SchumiBácsi #43553 üzenetére
"minden tized mm-re pontosan úgy ahogy a tervrajzon"
erre azért ne fogadjályoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
ma lesz az utsó md-s melledzés
de már fáradtan meló után, úgyhogy nem várok sokatyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz SchumiBácsi #43848 üzenetére
ez 70k, a fúrótoronyra meg 30at mondtál
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #43865 üzenetére
vannak hát, testőr a fél topic
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz deniro2 #43910 üzenetére
"arra meg gondolni sem akarok, hogy itt is vannak olyan gyagyások, akik a 100% whey-ből a fehérjetartalmat olvassák ki... "
mióta vagy ennyire optimista?
ez egy testőr topicyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz enginev3.0 #43937 üzenetére
én multivitaminos pezsgőtabit szoktam venni a lidiben. narancsos ízűt.
állítólag nincs benne protein, de az úgyis mérgező
kolosanyi akkor már majdnem egy normális egykezest összeszerelhetsz[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
szerintem ennyire mélyre ne süllyedjünk azért.
azt viszont nem tudtam hogy Zoli vissza akar térni, nem mintha tudnom kéne
hová? utsó pár évben bekészült talán kétszer is, de versenyre nem ment :Syoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
kreatinos témához. én 3 évig nyomattam egyfolytában, csak most az md alatt maradt el, de jó is hogy mondtátok, mert elfelejtettem visszatérni rá
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #44543 üzenetére
te komolyan úgy gondolod hogy ettől majd fejlődni meg nőni lehet?
abban lehet hogy igazad van hogy lehetett valami hasonlóról szó előbbi hsz-ben, amiket én nem olvastam el. gyakran szűröm a hozzászólásokat aszerint hogy az értelmesebb emberekéit olvasom csak így került bele a képbe a tiéd is. megnéztem a videót, hang nélkül látom hogy már megint olyan téma amitől aztán fix hogy egy gram izom nem jön fel rád, viszont egy új speciális módszer ami milyen nehéz lehet, mint mondjuk féloldalasan földön fekve egy kézzel tolódzkodni úgy hogy a másik kezeddel tartasz egy vödör vizet, a bal kislábad ujját meg behajlítod
mert a gyúrás az nem igazi izmot csinál ez viszont igen..de mindjárt akkor linkelek én is normális videót ami a topicba való legalább
de lehet csak hiányoznak a topicból olyan emberek mint Janesz meg Márk
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
én meg ma összeszedtem egy kis mellizom húzódást. (remélhetőleg csak azt)
160ra mikor mentem kicsit komolytalanra vettem, és elkezdtem dobálni de aztán ilyen furcsa feszülő érzés állt bele, nem nyilaló, hanem mintha mindjárt elszakadna, de még épp határon van.
aztán 180ra még rámentem, de mondtam a segítőmnek hogy nem biztos hogy belenyomok, attól függ milyen érzés lesz. erőben jó lettem volna simán, de inkább leszedettem magamról
kenegetem a fekete nadálytővel, hátha jó neki.
remélem jövő hétre elmúlik. mert ilyenkor szokott kipörögni a top eredményyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz freaghill #44565 üzenetére
ja látom tuskószövetségéknek nem tetszett hogy zene is van alatta, de mikor memóriakártyát veszek a fényképezőmbe arra kell zenei jogdíjat fizetni
meg a telefonba stb
veri nájszGod: egyé md-t asztán majd meglátod
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
mert már lassan 8 éve lehetett kapni nem kamu "tápkieget" utoljára
Misi kipróbálta, aztán én is.
ezzel van esély hogy elérjem majd a 200at, aztán akkor befejezhetem a gyúrástyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest