Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
válasz FIREBLADE78 #133139 üzenetére
Vezessed le a feszültséget a bömbivel!
-
-
lacos001
senior tag
Legyen szives valaki irjon nekem meggyõzõ szavakat a "kavitációs zsirbontás"ról!.......
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz aelod #131337 üzenetére
Pont ezt irtam....
250.000ft volt a pénzem havonta......lakás, amit béreltünk 115.000ft+rezsi...csillaghegy és békás határán egy "új épitésűbe"
Ahogyan nézem és olvasom ezek manapság ott 180-200K....panel 150K ...OMG....Kaja...feleségem most volt a gyerekkel anyósnál 1 hétig...mesélt....Balatontól 6 km-re.
Gyerekkel bement a boltba vesznek jégkrémet...magnumot...1darabért elkérnek 550 forintot?
Itt a dobozos, amiben 8 db van 3.50€...érdekes...
Haribo fél kilós gumicukor itt 1.50€..ott 420 ft a 20 dkg-os?...
Lidl perec 170ft darabja? itt 30 cent..=90 ft kb...
Sosem lesz vége ennek a hatalmas különbségnek.Kindergeld=családi pótlék...gyerekenként, 3 gyerekig...utána több 220€ körül...195€ ( most még...mert emelik mindig...) Bőven lefedezi a saját gyereked etetését, ruhaztatását és még nagyon sok dolgot. Ott még mindig 12K ha jol tudom?.....
És nagyon is szembetűnő a "leértétkelés" cimszó alatti átbaszás ott...
Akció-akció...csak most nike cipő 26.990 ft helyett 24.990 ft ...csekély mértékű...
Na itt a 170 euros cipot ugy lenyomják 50-60 euróra, mint a szél..
Police órámat vettem 69€-ért a 349 helyett...mert SALE volt
Fényév távolság sajnos....
De hetek kellenének mire az ember minden átélt/megélt dolgát tudatná az otthon élőkkel, hogy miben más, miben jobb.
Na de elég is... -
lacos001
senior tag
válasz KAMELOT #131330 üzenetére
Nem tudom hol élsz, merre laksz, de ezt hagyjuk sztem....bugyutaság....
Titok megosztás következik..figyelem...
Magyaroszágon kerestem 250K-t, feleségem 92K-t = 350K durván...H-P- napi 8 óra...ebből a kiadásunk volt lakbér, minden ami a lakáshoz ( 56nm) tartozik összesen 150K. Maradék 200K-ból fizettünk telefont, internetet, vásároltunk és maradt ami maradt...kb.60-80K.
Itt a németeknél keresek 2.200€-t. H-P-napi 8 óra ( remélem a langlétrán lépkedhetek és több lesz....bár minek )
Lakbér minden ami a lakáshoz (98nm) tartozik 650€. Maradék 1.550€-ből fizetünk még biztositást, telefon-internet-autó, lett gyerekünk...most 4 éves... kirándulások, mit szem-száj meg kiván...sorolhatnám, de természetesen most blokkol az agyam igy nem tudok sorolni...
Durván, ha elég jol költünk akkor is meg marad 800€ ebből....és ez csak az én fizum...
Feleségemnek elég csak 4 órába dolgoznia, amolyan időtöltés gyanánt.... Ovi csak fél 2-ig van délután, ezért a 4 óra...további 650€- H-P-napi 4 óra...mi lesz később??....Számolhatsz, nem nehéz...a semmire a számlánkon maradt durván 1500€...
Akkor mire is céloztál? ezt sosem értettem és már ezer embernek elmagyaráztam.
Sajnos még a nyomorult, csóró Auslanderek közé soroljuk magunkat...és ezek csak anyagiak...a többit meg sem emlitem, ami fényévekre van onnan....Nettó összegeket irtam...
Tudom nem ide való, sorry érte...de ez " nagyobb fizetés, nagyobb kiadás. Hiába kapsz ott többet, ha a lakás bérleti díja az ottani lakáshoz képest itt kb. 170 euroval fizetek többet...kétszer akkora...stb.. 2-3x az itthoninak" azért nem igy van....velünk legalábbis!
Nem is értem.... -
lacos001
senior tag
Velvet volt már a héten?
-
lacos001
senior tag
Oké, hogy több napos stb...de ilyet még nem láttam .....
Fécbúk videó...
Ilyenkor amúgy pikk-pakk nyújtani kell/kellene?
-
lacos001
senior tag
Csak azért, mert volt itt róla szó.....
Dózsa György úti gázolás gyanúsítottja..... -
lacos001
senior tag
videó....Vótmááá?
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
Edd azt, amit az elefántok!!!!!!!
és máris testépítő vagy....!
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
Ő nem csepeli?
kalandoztam a neten...indexről jutottam a videóhoz
Ennyit tud Miami, ha jó pasik kellenek
lassan már nők lapját is fogok olvasni....
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
válasz marked one94 #129811 üzenetére
Igy adja....igy szálasodsz.... ennyi idő alatt le tudsz nyomni 0,5 l vájdert...és még talán 3 szekrénnyel is fel tudsz futni a 8. emeletre...
Sokan átveszik ezt a szokást, terjed, mint az influenza....
[ Szerkesztve ]
-
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
válasz BÁ Nutrition #128994 üzenetére
Mint egy szépségkirálynő.....sablonduma......még egy világbéke dumát vártam volna ...
-
lacos001
senior tag
Mai velvet egészséges életmódos fiJú.
Ez is mindenki példaképe lesz itt a fórumon
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Remélem holnap kivesézitek, több oldalnyi tartalommal a #128682 bejegyzést.
-
lacos001
senior tag
A kérdésért ne utáljatok, de valami nagyon halk turmixgépet keresek, az se baj ha hangtalan....
Pl.: - elvileg szinte hangtalanNetes vásárlás lesz, igy csakis az interneten irottakra tudok hagyatkozni.
Esetleg valakinek a birtokában valamilyen készülék, amivel meg is van elégedve és nem a régi rakéta porszivó hangjával vetekszik?
-
lacos001
senior tag
válasz ampulla #128582 üzenetére
Nem tudom hol voltál nem olvastam vissza de dójcslandba a konyhán, hotelokba is 5 literes műanyag vödrökbe van a tojássárgája...kiönti a paraszt, összekeveri és már viheti is a felszolgáló....
Szted mikor 200 ember tolong a reggelinél és ebből minimum 150 rántottát akar enni, majd veregetik a tojásokat?....hogyne....zsupsz ki a vödörből, pár perc és fertig...
nyilván mindenhol igy megy ez...
jááá....ámérikááá, visszaolvastam[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz goodboy007 #128265 üzenetére
nemnem....
Visszakerestem fotókért, mert emlékeztem, hogy vannak.
Aztán összetákoltam az új posztert -
lacos001
senior tag
válasz Angel2014 #128253 üzenetére
Nem támogatom a pajzsot...Tetoválás legyen egyedi, ne copy paste....
Pl:------> alkar/felkar
vádli/combNem profi meló, de alapnak fasza
sorry kihagyhatatlan volt
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
A napi egy perc bölcsesség.
Észrevehető izomtömeg leépüléshez egyébként már elég 2-3 elkótyavetyélt hét, úgyhogy ha nem akarjátok, hogy a sok évnyi munka kárba vesszen, félre kell tenni a lustálkodást!
[Testépítők, akik szépen összecsoffadtak]
mi ez a blog? indexen akadt meg ezen a szemem.... -
lacos001
senior tag
Csak egészségesen minden nap........
Most ez után nekem is menne a 200 kg bicepszre.
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz Fandango #127524 üzenetére
Majd ha ráérzel, hogyan is "jó" a hátadnak, akkor mennyire fogod élvezni.....
Getszi dolog, de jó lesz az, pláne ha "szabályosan" csinálod!
Én is próbálom úgy csinálni a mókát, ahogyan látom okos videókba...de persze, hogy mindig megtalálok valami rossz pontot....
Na akkor megfeszülök, majd be carok... majd felállok földhöz csapom azt a szart
Másnap megint....azaz 5 perc mulva kb. ha végeztem borzalom..... -
lacos001
senior tag
Na elmentem dokihoz végül....Néha "elmúlott majd pedig újból ilyen lett....
bal oldali csuklyás izomnál....és bal oldalon lapockánál...
Volt vérvétel, terhelés, izomműködés vizsgálat...stb. Utóbbi durva volt, mert kb 10 cm hosszú tűt (na nem tövig ) szúrtak a csuklyásba majd ezután a vállizomba, amiből vmi zsineg csatlakozott egy masinába, ami a mozgatás hatására hanghullámmal mért...illetve kimutatta a dolgokat...mind1...megfogalmazni sem tudom olyan jó volt.
Végül a diagnózis..."részleges idegkárosodás" .
Sajnos emiatt nem szimetrikus, bal oldalon balhé van vmivel...
...most jön radiológia márciusban és még ki tudja mi...gondoltam leirom, hátha vki, vagy ismerős is van ilyen helyzetben...
vicc az egészben, hogy semmiféle fájdalmam nincsen (ezt persze nem hiszik el a német dokik...), kivéve néha-néha kellemetlen, ismeretlen az érzés....
-
lacos001
senior tag
válasz God Vazzeg #123620 üzenetére
Most bomlik "szálasra"
-
lacos001
senior tag
Hi
Rövid leszek...látszatra ez elég nagy probléma lehet ha nem tévedek....?!
Nem történt semmi különös, nem éreztem semmit. Bizonyos helyzetekben "furcsa" érzés, de semmi több.
Mehetek orvoshoz, bár nem szeretem...., mert ahogyan itt szokás, a legutolsó sejtjeimet is kivizsgálják....Csináltunk pár képet, leengedett karral, felhúzott vállal, előlről-hátulról...
a bal oldalon a nyakamnál és a többi cuccal van a baj...
-
lacos001
senior tag
Olvasnivaló.........itt
Rövid ismertető,pár adattal megspékelve.
-
lacos001
senior tag
Baromság a kérdés,de hátha.....
Ezzel a mérőkanállal ( 70 ml...)nyomtam most étkezés előtt 1 proteint és 1 dextroset,plussz rácsaptam 2 db alpha men-t.eléggé felfordult a gyomor....érzem.
Ennivaló a szokásos.....2 szelet csirkemell,tészta mellé,zöldséges köret és saláta is még...
Kicsit sok ez igy egyszerre lehet... Sosem éreztem még ilyet,viszont myproteint most vettem először......esetleg a bitang nagy merőkanalas akcióm tett be?Legrosszabb esetben kukázni kell a myprotkót....gondolom én.....
Allergia is lehetséges,de még várok.......Nap idióta kommentje cimet elnyerem remélem
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
Most rendeltem innen először,de már rendelés után jött az emil,hogy 15 ojró gutschein-om van következő rendelésből.......ami ha ugyanezt az adagot nézed,nem is olyan rossz.legközelebb ez az adag 47-be kerül majd csak.
Fogalmam sincsen mennyi lett volna,nem nézelődtem,katt-katt és jön holnap,holott hajnali fél 2kor rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
Esti rendelésem.......ára miatt érdekes lehet
Artikel und Beschreibung Betrag Summe
Impact Whey Protein, Vanille, Beutel, 2.5 kg-Sports NutritionAuf Lager | Normalerweise innerhalb eines Tages ausgeliefert
1
35,99 €
Dextrose, Geschmacksneutral, Beutel, 1 kg-Sports NutritionAuf Lager | Normalerweise innerhalb eines Tages ausgeliefert
1
4,39 €
Alpha Men, Geschmacksneutral, Behälter, 120 Tabletten-Sports NutritionAuf Lager | Normalerweise innerhalb eines Tages ausgeliefert
1
15,89 €Delivery 4,95 €
Summe 61,83 €
60 cent paypal miatt ráugrik
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
Estét !
Ajánlatot kérnék,ha lehetséges........
Szükségem lenne manapság ár/érték arány nyilván nem elhanyagolható... piacon megtalálható tömegnövelő turmix min. 20% protein tartalom,protein turmix min. 80% protein tartalom,vitaminok neveire.Németországban élek,igy a magyarországi linkek,boltok kilőve.....Nyilván nagy neveket bárhová tudok rendelni,ez nem akadály.
Köszönömbocs,ha faszság a kérdés-kérés,de nem nagyon vagyok képben most......
-
lacos001
senior tag
válasz deniro2 #7367 üzenetére
Nem velem él,nagyfiú már,én meg még nagyobb.....
Rántott húsos példád elég ramaty,nyilván nem ilyenekre céloztam,mikor tanácsot szerettem volna olvasni.Rendes étrenddel rendelkezik,mint már irtam,..........bringázni szokott elég sokat hosszú távokatJó időben,mint pl most is napi rendszerességgel ha éppen nem dolgozik,mint felszolgáló.
Velem nincsen probléma ilyen téren,ezek szerint vele van.
Pajzsmirigy,ezt jegyeztem.......elzavarom.
kösz sokatoknak -
lacos001
senior tag
Legyetek szivesek kis tanácsot/tapasztalatot adni !
Kisöcsém 24 éves nem nagyon tudja hízlalni magát,akármennyit is zabál.Hiába változatos,mennyiség is megfelelő,de nyilván gén ügyileg ? nem nagyon hat rá....Nem akar úgymond izmos lenni,nem is gyúr,csak húzzon magára kilókat.
190 cm 70-75 kg között mozog 3-4 éve folyamatosan,ha túlzabálja magát,akkor napokig fosik.Orvoshoz akartam bepasszolni,de betagadott.....
Az első hsz-ban rengeteg mindent elolvastattam vele,mégsem működik nála,illetve nagyon nehezen.
Pontosan pár pontban nem lehetne kiokosítani,mi az amire figyeljen,mit és hogyan,pláne mennyit egyen.
Hangsúlyozom,a hízása a lényeg....Igy legalább hátha beveszi az agya,mi is az a rengeteg dolog amire odafigyeljen.
Gondolom volt már pár ilyen hsz,de ha nem működik nála,ami sok embernél,akkor mégis mire lehet gondolni?....köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest