Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz Moddingfan #2000 üzenetére
nálam egy bic edzés kb. 10 perc. a tric is max 15.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
I_Am
veterán
válasz Moddingfan #1990 üzenetére
Ne szivass, hogy csak 14-el kötelezel? Én csinálom 35-el.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Markgx10
őstag
válasz Moddingfan #2000 üzenetére
Pont a lórúgást választottam ki , emellett szűknyomás lesz a második, a harmadik gyakorlatot meg majd a Johnny-videó megtekintése után döntöm el, köszi:
Márk -
Woodslave
félisten
válasz Markgx10 #2004 üzenetére
Sztem a lórugás pont nem tömegre megy. Ha szabályosan akarod csinálni, pont nem tudod nagy súllyal (legalábbis én) tehát tuti nem a legjobb tömegépítő, attól még biztos jó gyaksi, de ahol tricepszedzésről olvasol mindenhol megemlítik hogy nem ettől lesz nagy tricepszed...
De grat, ösztönösen jól választottál."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #2001 üzenetére
Van ilyen.
Márk
Én kezdésnek franciarúddal fekve szoktam homlokra engedni, aztán letolás gépen, majd kötél, de sztem kötél helyett jövő héten meglesem én is ezt a L. J. féle brutált. -
Boxer001
veterán
válasz Bubee82 #2014 üzenetére
Franciával fekve brutál(nem francia nővel sajnos ), az kell tutkóra, letolás szintén, kötél kiesett. 3 gyakszi bőven elég. Amúgy meg lehet váltogatni is őket néha, sőt aztat szeretik a izmok.
Tod mit? Akkor a kötél vs L. J brutál végeredménye döntetlen, így váltogatva lesznek hetente.
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
válasz Bubee82 #2014 üzenetére
Miez itt van a Degeci óvoda!
Megérteném ha azt írta volna valakinek leszopja a faszát. Akkor versengenétek
De ezt
Különbenis Mark neked már így is akkora a karod minek neked nagyobb. Ha meg nagyobbat akarsz válaszd a Shintolt az a tutiEj, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
Woodslave
félisten
Sztem kötelet mindenkinek.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
Hörmann
tag
Jó ez a ''lórúgás'', csak az a baj vele, ha szabályosan akarod csinálni, akkor a könyököd nem mozgatod. Mivel azonban a súlyt felfelé húzod, vállból ellen kell tartani, aminek hatására mindig tök jól bedurran a vállam.... Tricepszezés közben meg nem szeretek válllazni. Ugyanez igaz a szűk nyomásra meg a tolódzkodásra (mell-effect).Nem jobb, ha az erőkifejtés a megmozgatni kívánt izomra koncentrálódik. Nekem ezért jön be a csigás/köteles lehúzás, meg az egykezes/kétkezes tricepsz.
Hallagassatok rám, 38-as karom van.''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
-
Moddingfan
senior tag
Az a sorozatok száma volt, nem a súly Egyébként átlagosan 47-el csinálom, letolást most kb. 87-el tudom nyomni max. szériában olyan 50-60 között (asszem), nyak mögötti tricepsznyújtást 20-al nyomom, max. 22,5-el, lórúgást szintén ennyivel.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
myrra
senior tag
válasz Hörmann #2023 üzenetére
csináld úgy a tolódzkodást hogy egy padra leülsz és egy másikra felrakod a lábad, majd leenged magad az elé amin ültél is visszanyomod magad, ez nem megy máshová csak tricepszre. nagyon jó utolsó gyakorlatként szoktam csinálni ezt tricepszre.
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Manitou
veterán
válasz Hörmann #2023 üzenetére
Van benne valami. De ha belegondolsz sok gyakorlatban van az hogy egyes izmok másodlagos terhelést kapnak Nekem váll+tric egynapon van . A lórugás tényleg odabasz a vállnak is, az tuti(meg a könyököt is eléggé terheli) Én is gondoltam hogy hanyagolni is fogom és helyette valami mást fogok csinálni.
-
Moddingfan
senior tag
válasz Manitou #2028 üzenetére
A vállat szinte minden gyaksi terheli Ne ez legyen a mérvadó, hanem az, hogy mit mondok én (öntelt p*cs feeling bejátszik, persze csak poénból ) Beszálltam az ovis ''engem válassz játékba''
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Manitou
veterán
válasz Moddingfan #2024 üzenetére
Nem hisszük el, csak ha videót mutatsz róla.
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
válasz Manitou #2028 üzenetére
azér csinálom utolsó gyakorlatként hogy ne kelljen rakni rá plusz súlyt. épp eléggé be van durranva addigra
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #2033 üzenetére
Többel tuti, hogy nem, de még akkor is megcsókolom az Attackos dobozt ha sikerül a 110-be beletenni nyolcat, nyár végéig az jó is lenne, akkor majd valami nagyon durva Janesz féle amcsi témát akarok tolni, hogy karácsonyra még egy kis izomtömeget lerakhassak a fa alá.
Egyébként nem tudom, hogy csak annak köszönhetően, hogy annyira bemagyarázom magamnak, hogy már elhiszem( ez tényleg így van) vagy annak, hogy rendbeszedtem teljesen a kajálásomat, vagy magában az Attacknak a hatása, de az eredménnyel eddig tökéletesen elégedett vagyok, a zsírosodást meg magamnak köszönhetem, az ellen meg majd tenni is fogok. -
tütüke
tag
válasz Markgx10 #2035 üzenetére
diétázni tényleg szar dolog...
karácsony? nincs az nagyon messze? 110 a cél. Most mennyinél tartasz?
a multkor figyeltem az egyik sracot a teremben. Épphogy nem görbült el a rud,annyi súly volt rajta. Legközelebb, ha látom megszámolom mennyit tologat. Kiváncsiság...Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz Markgx10 #2039 üzenetére
Akkor már nem is jarsz messze. Rájöttem amugy, hogy mi is a baj: kis súllyal kezdtek, és mire eléritek a jó nagy súlyt, addigra kifáradtok, és nincs elég erő kinyomni. Kis bemelegités aztán jöhet a nagy
Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
Markgx10
őstag
-
tütüke
tag
válasz Markgx10 #2042 üzenetére
Márk: az erő veled van
lehet hülyeség, de ha egyszer már eljutottál izomzatban is a 110 kg-ig, és csinálod rendszeresen az edzéseket, akkor nem kellene hogy visszaess, nem? még akkor sem, ha elfogy a varázscucc.
ui: csak finoman hurrogjatok leEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
Markgx10
őstag
De én nem izomzatban vagyok 110kg (összizomtömegem 1 és 1,12kg között van valahol ) , csak fekvenyomásban szeretném elérni a 110-es szériát . De ha te értetted és én vagyok a hülye , akkor a válasz: a kreatin egy csomó vizet köt meg, úgy erősödik az ember, viszont ha abbahagyod, akkor a víz kimegy és az erőből is visszamegy valamennyi. De majd meglátjuk, csak azért írom le sokszor, hogy magamat megnyugtassam, meg ne ringassam magam hiú ábrándokba
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz Markgx10 #2035 üzenetére
Meglesznek ezek a terveid, nyugi. Nem vagy te már olyan hobbigyúrós, mint ahogy hiszed. Szépen tömegelsz, tápkiegek, jól állsz a dolgokhoz, simán ott a fejlődés útja előtted.
Én szintentartást próbálok csinálni, de még az se megy olyan könnyen, pedig nincs is szintem.
tütüke
Lehet igazad van, én se szoktam kis súlyokkal bemelegíteni, közepes erősségű súlyokkal kezdek magamhoz képest mindig. -
tütüke
tag
válasz Markgx10 #2044 üzenetére
jól értettem
A kreatin+vizes dologrol nem tudtam semmit. Nagyon elcsodálkoztam ezen. . Fura, hogy vissza lehet esni, ha edz az ember rendesen.
A hiú ábrándokat én a fogyjunk le topikban dédelgetem...
Ma kiprobálom mennyit birok kinyomni fekve Szeintetek az üres rudat elbirom?Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest