Hirdetés
Aktív témák
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #2296 üzenetére
én február végén kezdem majd...bár ahogy elnézem a mostani tendenciát 41-ről fogok indulni...
-
Hörmann
tag
''a lenmagolaj megromlik ha sötétben, hüvös helyen, fel nem bontott állapotban tároljuk?''
Én a dióhoz értek egy kicsit, (dehát csak olajos mag mind a kettő).
A dió kb. 6 hónap után kezd csak avasodni, ha megfelelően(sötétben, hüvös helyen) tárolják.
A ''fel nem bontás'' általában mindegy, hacsak nem vákumcsomagolásban van, mert ezekben nincs tartósítószer.
Ha fény éri, meg melegben van (nyilván a körülényektől függően) 1-2 hónap alatt megavasodhat. Van azonban egy egyszerű próba.
Kóstold meg!''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
-
God Vazzeg
veterán
Köszönöm neked is és myrrának is a bizalmat, az ember nem változik ettől, és reméltem hogy jó lesz a visszhangja ennek a dolognak
Fless: rendben, mindent pontosan meg fogok adni, méreteket, súlyokat, használt anyagokat, hatást is írok majd Agresszió nemtom lesz-e, állítólag egyénfüggő. Van hogy kijön, van hogy semmi sincs -
Boxer001
veterán
Ma jött le egy srác a terembe, hozott magával egy üveg ásványvizet, kurva hideg volt a cucc, de nem volt megfagyva. Belerakott kreatin pezsgőtabit...a víz kajakra megfagyott.
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #2305 üzenetére
én nem akarok de mostanság semmi étvágyam és hogy elfogyott a kreatin a mentalitással is gondok vannak mert kajak várom edzésről edzésre mikor leszek gyengébb...
és sajnos most elég nagy nyomás van rajtam a suli miatt így ez is lehet az oka annak,hogy hidegen épphogy megvan a 46cm...és ez is úgy,hogy érzem,hogy nem feszül meg ilyesmi és kb 40-nek érzem...
edzeni sincs igazán kedvem mostanság... -
God Vazzeg
veterán
Nembaj, jön az új anyag, oszt jóvan! Majd megint feszül az! Nekem is volt ilyen, de most megint elkaptam valami jót, mert mintha nőnék, de centiben még nem látszódik, csak úgy érzem, mindenem feszül, meg nagyokat durranok Edzéskedvre tirozint nyomass, de csak scitecest Én most pro nutritionost nyomok, de semmit se ér Remélem nem fürdök be a pro whey-el, mert ezen fog alapulni a qra, vettem 2x4kg-ot
-
Hörmann
tag
válasz God Vazzeg #2304 üzenetére
Volt egy haverom (elég sűrű, birkózógyerek volt, 100 kiló fölött volt, amikor elkezdett kokszolni- bár nem tudom, mit tolt), mondta, hogy akkor állt le vele, amikor azon vette észre magát, hogy egy fickót rángat ki az autójából a Határ úton, miközben a másik kezében egy pajszer van... és úgy üvölt, hogy majd beszarik mindenki. Mindezt azért ,mert a fickó indexelés nélkül vágott be elé, ami azért valljuk be Budapesten elő szokott fordulni...
Persze ismerek olyat is, aki 70 kilósan, koksz nélkül is ugyanezt csinálja , de biztos van valami hatása a cuccnak agresszivitásra.''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
-
Janesz
őstag
még ezen kívül 1 hét a vizsgaidőszak...és hála a pató pál úr mentalitásomnak..(ejj ráérünk arra még) még 3 vizsga van függőben...
viszont ha vége van ennek a reteknek sztem az étvágyam is visszajön és a kedvem is...
de lehet,hogy ezen a héten és a jövőhéten pihizek majd... -
Manitou
veterán
válasz God Vazzeg #2312 üzenetére
Lehet egy emberről van szó, és mindenkinek az az ismerőse
Léptem zabálni
[Szerkesztve] -
Hikvision
senior tag
Nos, kinéztem magamnak 2 dolgot:
100% Whey Protein.
Scitec Nutrition Creatine Monohydrate.
Namost ha ezeket elkezdem optimális mértékben enni akkor most még gyakorlatilag más anyagra nincs szükségem?20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz God Vazzeg #2316 üzenetére
Értem akkor csak a whey pro lesz a tuti, abből mien izesítésüet ajánlotok? Jah és tudom h keressek vissza,de sehol nemtaláltam még eddg azt h pontosan mit is takarna az a kaja-kaja-kaja
20 éve a PH-n.
-
tütüke
tag
válasz God Vazzeg #2318 üzenetére
Elég gázos, hogy csak csirke van a főételek között, és tonhal.
Az összes itt felsorolt kaja ehető amugy a diéta alatt? Csak mert látok ilyet, hogy túrógombóc, palacsinta...Ezekkel mi a helyzet?
Jól gondold meg a választ, mert lehet hogy fél óra múlva már palacsintát fogok sütniEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
fLeSs
nagyúr
hát, lehe,t hogy vmi javul a tartása, de egyvm biztos: a melledzésen a mellizmot stimuláljuk, viszont a női mell a nagyrészt zsírszövetből áll...
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
tütüke
tag
Sajna nem az a fajta ember vagyok, aki mindetől fogy, inkább az ellenkezője.
Palacsintaügyben megkérdem a páromat, szeretne-e enni. Ha ő is kér, az már elég indok a sütésre
Boxer001: ha megcsinálom, küldök fénypostán
mod: addig is marad a lencse főtt tojással ebédre..
[Szerkesztve]Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz attilam #2327 üzenetére
ha csinálok, mindenképpen kapsz képet
Megcsináltad már a paradicsomos, csirkehúsos kajcsit? Kiváncsi vagyok milyen lett.
Szegény párom a fórumon keresztül értesül a vacsinkról. Rendjén van ez igyEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
myrra
senior tag
ja. normális békés emberekkel nincs ilyen gond. én ismerek olyanokat akiknek megalszik a tej a szájukban a legdurvább kúra közben is. szóval aki ilyet csinál az amúgy is elég agresszív lehet. csak ha tudat alatt ott van benne hogy most biztos erős is akkor jobban meg meri tenni azt amit egyébként is szívesen megtenne
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
tütüke
tag
Bekavartam a palacsintatésztát, daráltam diót. Nem vagytok rám jó hatással, fogynom kellene, nem palacsintát sütnöm
Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
Hörmann
tag
Azt nem tom, de a srác egy vecsési gyerek volt, buliztunk elég sokat együtt, aztán rendőrségi ügyei lettek (talán körözték is) többet azután nem találkoztunk és eltűnt.
''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
-
Hörmann
tag
Amennyire tudom nem került be, de ilyesmiről sose hallani sokat. Azt még hallottam, hogy külföldön volt, de azóta semmi. Akár az is lehet, hogy őt lőtték le tegnap, fene se tudja már... Igazából már nem is érdekel, nagyon más világ az övé.
''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
-
myrra
senior tag
válasz Hörmann #2335 üzenetére
a külföldön volt sztori pont az szokott lenni hogy üldögél valahol....
ezt már sokszor hallottam''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #2291 üzenetére
Engem nagyon érdekel, ugyanúgy mint Fless blogja, mint Bibliát fogom forgatni
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #2266 üzenetére
''Ez csak Moddingnak megy kekszel meg gyümölcsjoghurttal'' Ez kemény, amúgy én is azt hittem, hogy én kérdezek Meg is lepődtem
Avatarról: Mivel már elég régen regisztráltam, hsz-ból meg még kb. két hónap aztán meglesz az elégséges, néztem már magamnak avatart. Most komolyan kérdezem ehhez mit szóltok Nagy pukkadt szőrös has , meg bokszkesztyű. Szerintem mindent kifejez
Vélemény? -
myrra
senior tag
válasz Markgx10 #2341 üzenetére
ja ez kurva jó lesz szerintem.
amúgy mi a feltétele hogy sajátot csinálhass?''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Markgx10
őstag
válasz attilam #2342 üzenetére
Nagyon is érdekel. Én ezekből a valós tényekből, amit igazi emberek írnak, sokkal több inspirációt merítek, mint pl. egy bb.tv-ből vagy egy Ronnie videóból. Azok szétkokszolt szörnyek, nekem nem ebből jön a lelkesedés, hanem ha látom, hogy általam ''ismert'' emberek fejlődnek és ezt áttekinthetően meg tudom nézni, így nagyobb esélyem van nekem is. Szóval előre is köszi:
Márk
Myrra: PH! addikt ''fokozat'' meg legalább 600 napos reg, ha jól tudom
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest