Hirdetés
Aktív témák
-
-
myrra
senior tag
-
Boxer001
veterán
Nekem a vádlim a legcsírább, ezzel kapcsolatban egy kis olvasnivaló, sztem elég hasznos, ha valaki még nem olvasta esetleg:
[link]
Hmm...vannak bennem ellentmondások a témával kapcsolatosan. De holtig tanul az ember, kérdés, hogy jót-e.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
na háthelyzet-jelentés:
3 nap alatt kb fél tubus ben gay és folyamatosan használt elektromos melegítőpárna használata meghoztza a hatását, tegnap este ''simán'' khmm.... tudtam már hajolni, ennek örömére mentem szülinapi zsúrra
és persze előadtam csajozós dumámat, hogy menniyre fájt a hátam, meg mik voltak D
és a csajok megjegyezték, hogy azért a kezemen, meg a vállamon látszik, hogy nem a szél fújta oda -mondjuk sztem csak azért mondták, mert nem akartak beégetni, na mindegy néznek majd 1 év múlva
ha már Boxinak is 2007-es tervei vannak, talán az nekem is megvalósítható
mod: 3333. hozzászólásom
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
GodHeart
senior tag
LOOOOOOOOOOOL
Te csaj vagy!
Én mindenképp kardióznék a helyedben, bár nem tudom mi a célod... Mert elhízva úgy nem vagy, de a fitness-modell alkat se még, de nem veszett fejsze nyele, szal lehet belőle bármi, akár fél év alatt is. Szóval hajrá, nyárig van idő!
Boxer: hát, hogy hízékony vagyok e... mondjuk azt, hogy igen.. ha szemetet eszek és mellé sokat tepedek, akkor hízok. Ha figyelgetek a dolgokra akkor vegetálok, ha meg tényleg odateszem magam kardióval is, akkor meg szépen fogyok -
fLeSs
nagyúr
erre szokták mondani, hogy jó bögyös csaj vagy.
viccen kívül egész jó, kis zsírleadás, kis formásítás (izom) és nagyon jó lesz ez! a fenékformáló és combhajlító gyakorlatokra állj rá, hogy gömbölyödjön. kitörés ezerrel... nomeg combhajlítógépezés kétezerrel."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
tütüke
tag
ma 20 percet lépcsőztem, 45 percet bicajoztam (4-es fokozatban), a kettő között volt külső- és belső combra is 20 kg-mal 3*100 tárogatás.(lehet, hogy nem ez a neve...). Ilyesmire gondoltatok?
Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
fLeSs
nagyúr
nemigazán jó így. a lépcső és a bicaj a súlyzós edzés után kéne vagy reggel ébredés után és ne tarts szünetet a kettő között (már amennyiben ezt a kettőt akarod csinálni, elég lenne 1x60 perc lépcső vag bicaj is)
a lábnyitogatás helyett kitörést és lábhajlítást csináljál olyan súllyal, amivel kb. 15-20 megy. a 100-as ismétlésszámot felejtsd el."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
tütüke
tag
Szoktam csinálni kitörést is, kézi súlyzókkal. A lábhajlitásra 2 tippem van: hason fekve beakaszt-felhúz, A másik: [link]. Szoktam egyébként más gyakszikat is csinálni: láb beakaszt, hátrafelé kitol; lefekszem, és az egész testemet tologatom; Futópad 20-30 perc, attol függ, hogy birom.
Van még egy gép, de azt nem találtam meg a bb.-n: lóg egy rud, és azt lehet minden irányból tologatni a lábbal. NEm tudom mi a neve...
Hirtelen más nem jut eszembe, amiket még szoktam csinálni lábra-fenékre.
Én ugy tudtam, hogy kevés súllyal, sok gyakszit kell csinálni, ezért volt 100-as ismétlésszám, de csak ennél a két gyakszinál csináltam ilyen sokat. a többinél olyan 30-akat. 3-5-szörEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
fLeSs
nagyúr
A kevés súllyal sok ismétlésnek csak addig van értelme, amíg kezdő vagy, éspedig az az értelme, hogy átmozgasson, de akkor sem 100-akat kell csinálni, mert annak semmi értelme.
15-20-as ismétlésszámmal dolgozzál úgy, hogy az utolsó ismétlések már nehezen menjenek, márha akarsz egy kis izmot felszedni.
combhajlítógép az is, amit te mutattál és ez is: [link], mind a kettő jó, ugyanarra az izomra megy."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
tütüke
tag
na azért nem elfelejteni, hogy 5 hónapja járok terembe, + előtte még két hónapot itthon ugrabugráltam. Csak a súlyom nem mozdul sehová... Köszi mindenkinek a lelkesitést Én azonban tragikusabban látom a helyzetet, mint ti
Már nagyon várom, hogy jóidő legyen, mert akkor ujra tudok járni reggelnete futni, és előszedhetem a rendes bicajomat. Az sokat fog számitani
Sajna a reggeli lépcsőzés, bicaj addig nem megy. Max csak a twister, meg a lábemelgetések.Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
ez az, erről beszéltem én is: hasra fekszik, láb beakaszt, és felhúz De ez baromi nehezen megy egyenlőre. Hanyagolom is rendesen...
''15-20-as ismétlésszám'' - rendicsekEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
fLeSs
nagyúr
ha nehezen megy, akkor csináld csak igazán, az izom csak akkor nő, ha rákényszeríted, hogy nőjön, vagyis edzésről edzésre megerőlteted. ha hanyagolod, akkor sosem fogsz hozzá megerősödni. csináld az elején kis súllyal, és ha azzal már megy a 15-20 ismétlés, akkor emelj a súlyon.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
tütüke
tag
-
tütüke
tag
10-15-20 kg-val csináljátok ti is? uhh, én meg azt hittem itt is megy a 60-80 kg.
Az a baj, hogy a gép súly nélkül is 10 kg-os. csináljak amennyit birok? 2-3, aztan majd fejlődök,és megy több is? Nagyon remélem, hogy ettől nem fog nőni a vádlim, mert azt nagyon nem szeretném növelni. Azzal pont elégedett vagyokEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
GodHeart
senior tag
nemtom nőknél hogy szokás, de a guggolás olyan isteni fenék izomlázat okozott előz eddzésen, hogy még 3 nap után is éreztem Szal az szép kemény és formás feneket csinál sztem
ehh.. még valami... haveromnak olyan UFÓ genetikája van, hogy beszarok.. htéfőn voltunk eddzeni, melles napot tartottunk.. 50kg-al nyom de akkor mell izma van, hogy valami eszméletlen. rá szombaton is együtt voltunk, hát esküszöm nőt.. de nem is akármennyit... nem akartam hinni a szememnek... ráadásul olyan hót szálkás, pedig eszik mindent... -
fLeSs
nagyúr
Én most 50-45-40-35 kilóval csinálom a combhajlítót, és így minden sorozatban pont 8-10 ismétlésre vagyok képes. (ez az egyik ilyen sorozatról sorozatra gyengülő izmom a vállam mellett )
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Janesz
őstag
én eleinte 35kg-mal csináltam csalás nélkül...aztán csalással csináltam párat 50kg-mal de úgy,hogy a visszaengedésnél odanyomtam a pisztolyt rendesen a padhoz..aztán hétről hétre jobban ment aztán most ott járok,hogy 70-80kg-mal megy csalva és a végén csinálom 35-40kg-mal...
kicsit kezd is kerekedni a nagyalföld...merthogy olyan lapos volt a combhajlítóm...
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest