Hirdetés
Aktív témák
-
myrra
senior tag
válasz attilam #2121 üzenetére
''vörös és a fehér izomrostok''
vazze, ilyenek is vannak??
mindig tanul az ember''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Bubee82
őstag
Nekem nem romlott meg pedig már megvan egy ideje. Én az esti Anab Wheyhez teszem hozzá, nem kanalazom külön.
Egyébként nekem csokis van és az is olyan édes h váááá A VM35höz képes a segglukam is összeszorult amikor beleittam A VMet meg kellett mézelnem egy kicsit ezt meg hígítani kell -
fLeSs
nagyúr
válasz Bubee82 #2159 üzenetére
én mindenből a csokisat szeretem. anab whey, cytogen whey pro, scitec 100% whey pro, vm35, ezek bejönnek, nem is unom meg őket. de ez a vaníliás egy förtelem (de azért megiszom )
én a tavalyi diétám végefelé vettem 6 üveg lenmagolajat, de a diétám befejeztével nem ittam belölük egy kortyot sem. azóta állnak a szekrényben, és elvileg a héten jár le a szavatosságuk. ezért kérdeztem."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
-
myrra
senior tag
-
Bubee82
őstag
válasz Boxer001 #2162 üzenetére
Hát nekem nem volt túl édes. Mondjuk tettem bele még Orostrongot, ha attól meg olyan lett mint a zitronylé Azért tettem bele még egy teáskanál mézet. Úgy már jó volt.
Én mindig 7,5-8 deci vízben csinálom a reggeli és az edzés utánit. Lefekvés előtt meg 5 decibe egy adag fehérje + 1 ek lenmagolaj.
Amúgy a csokis a legjobb mert azt nem lehet megunni, meg ahhoz nem gáz ha teszel mondjuk egy cserkós Attackot vagy egy szőlős Stormot. Szal ahhoz majdnem minden passzol aminek alapból jó íze van.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Én is csak a csokisat szeretem mindenből. A vaníliástól rosszul leszek, epreset meg nem próbáltam. Ja az Attacknak nagyon finom az íze, csak kellő mennyiségű vízztel hígítva már nem olyan igazi meggyes, de sajna mint tudjuk muszáj a fél liter víz hozzá.
A 100% Whey proteint szoktam úgy, hogy ha édességet akarok kicsit kevesebb vízzel iszom (tudom a vese miatt nem kéne), ha meg szomjas vagyok (mint most) akkor sokkal olcsó játék -
Markgx10
őstag
-
myrra
senior tag
válasz Markgx10 #2176 üzenetére
te is keményen nyomod látom
az injekciókat nem linkeled be?
ui.: berakjak párat?
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Markgx10
őstag
Lebuktattál, rohaggyámeg!
Szerinted akkor rendszeres véradó lennék (az vagyok) és gyakran csináltatnék teljes vérképet, ha használnék valamilyen szteroidot?
Majd ha nem jön be a Janesz féle amerikai mizéria és jövőre felteszed ugyanezt a kérdést, akkor már máshogy fogok rá válaszolni -
myrra
senior tag
válasz Markgx10 #2181 üzenetére
ismerek olyat(nem én vagyok ) akit ha meglátnak a gyógyszertáeban már készítik is elő az 50es csomag tűt
komoly''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
fLeSs
nagyúr
válasz Markgx10 #2179 üzenetére
nemtom emlékeztek-e nyáron raktam be képet a szekrényemről. sajna a képek eltűntek az imageshack-ról, úgyhogy csak pár reakciót idéznék ide be
Janesz: ''aztabüdöskurvaeget!!!
nekem összvissz van 1 whey pro-s dobozom...ja meg 1 zacsi cytopro...
te meg úgy nyomod mint egy szerényebb body shop...''
gogle: ''Szeva!
Ha meg sértötdsz ha nem!
Te állat vagy!
Nem sámli!
És ezt mind be is vetted?
Vagy csak kölcsönözted? ''
Woodslave: '' ''
Thom!: ''bazzeg eldobom az agyam
Janesz megyünk a diliházba?''
pitom: ''Ecsém Te milliárdos vagy!! Mennyit keresel te havonta? ''
na ezt csak azért írtam le, mert mostmár szinte üres a szekrény. rájöttem, hogy felesleges elkölteni a sok szarra a sok pénzt. van fehérje, szőlőcuker+malto+vitamin+ásványi anyag oszt kész. ja van még kreatin is. de azt majd később használom el."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #2182 üzenetére
Az biztos hogy ha egyszer jövőre kipróbálok valamit ti lesztek az elsők akik tudnak róla, biztos nem fogok titkot csinálni belőle.
Fless: Teljesen igazad van, ezek a dolgok rámmaradtak mert időközben felfogtam, hogy a nagyrészük szar, így pl. amit soha nem vennék többet: G-kick, L-carnitin (én a nagy hívő), Pronutrition termékek stb. Ami a jövőben a kiegészítésem alapját fogják adni az a 100% Whey Protein és mindig váltogatva amcsi termékek (methyl-1-p, superdrol, ergomax LMG ezt a három kúrát ki akarom próbálni, ha nem segít akkor átállok a winstrolra ) -
myrra
senior tag
válasz God Vazzeg #2182 üzenetére
bakker én meg annyi fajta tápkieget eszek már hogy elfelejtem mit ettem már és mit nem.
ezen valamit változtatni kell mert nem jó így
kb így zajlik ha nem cseszem el
reggel felkelek, fél tízkor
3 amino, 1 yohimbe, 1 tribulus, 1 kiskanál glutamin, 1 argiNOne, 1 ZMA
reggeli
2 kiskanál creatin
12óra
ebéd előtt
3 amino,1 kiskanál glutamin,
ebéd
2 kiskanál kreatin
kb 15 óra körül
3 amino, 1 tribulus, 1 kiskanál glutamin, 1 argiNOne, 1 ZMA
4kor edzés
közben 1 adag szénhidrátos turmix
19 óra
3 amino,1 kiskanál glutamin, 1 protein turmix
vacsi
fél órával utánna
2 kiskanál kreatin
21 óra
3 amino, 1 tribulus, 1 kiskanál glutamin,
1 protein turmix''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
myrra
senior tag
válasz Markgx10 #2186 üzenetére
szerintem meg meg van mindennek az értelme, legalábbis ha tényleg tartalmazza.
nézd meg Roni videóját. ő csak kapszulásból szed vagy húsz fajtát.
persze most nem azt kell érteni hogy 1 doboz tribulustól 350 kilót fogsz nyomni. de a szervezetnek szerintem jót tesz. ha nem is olyan látványos. a ZMA pl állítólag regenerálja a májat, fiatalítja a sejteket stb.
szerintem ezek közül ami látványosan hat egyedül szedve is az a creatin és az amino
de azért nem panaszkodom, mert így együtt szedve 2 hét alatt 1,6 centit hozott karra. ami elég jó.
koksztól se nőtt még ennyit soha. ennyi idő alatt''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
myrra
senior tag
válasz Bubee82 #2195 üzenetére
egyéni eredmények:
csak aminót szedve fekvenyomás plusz tíz kiló
amino és kreatin együtt szedve plusz 30 kiló
igaz ez hosszabb időszak volt. kb 3 hónap''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest