Hirdetés
Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz BÁ Nutrition #40207 üzenetére
Hát ő... igen, ezért nem is kommentáltam inkább.
adam_: egy hét alatt ne várd a mérlegre állva, hogy 4 kilóval többet mutasson. de még egy kilót is ímmel ámmal. Mérd meg magad este és reggel. 1,5-2 kila különbség. Így ha 1 kiló hízást akarsz megmérni, ahhoz igen pontatlan adatok állnak rendelkezésre. Mondjuk bevágsz egy liter vizet, máris megvan az 1 kiló. Ez türelemsport is. Kitartás, a kajád szerintem jó.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Mondjuk most, ahogy így újra nekifutottam az írásodnak, rájöttem, hogy egy adag rizs neked 100g. Akkor viszont belefér még 2x100g bőven.
A fehérje: itt azt szokták mondani a többiek általában, hogy viszlát, meg hogy tskg/2g fehérje a mi szintünkön elég. Vagyis kicsit módosítanám a kajádat, kb 140-180g fehérje legyen meg naponta és min. 450g rizs.
Ez kinézhet sokféleképpen, a felosztást rád bízom.Szerk: készítményből van elég így is, sztem ne erőltesd. de ha van pénzed, felőlem...
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Bocs, elírtam, 450g szénhidrát akart lenni. 100g rizsben ~80g ch van.
A 450g ch neked mondjuk: 4 zacskó (4x125g) rizs, meg mellé a reggeli zabod.
Én ehhez minimum a 4 adag rizs mellé ennék 4 adag 100-150g csmellet.
A többi mehet pluszba. Mondjuk ha nagyon zsírosodsz majd tőle, azt úgy is észreveszed és akkor visszaveszel a ch-ból.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #40229 üzenetére
Nekem még ennyi sem biztos, hogy elég...
Vagy induljunk ki ebből:[link][ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
108 hsz
na akkor visszaolvasok egy kicsit. Lesz értelme?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz God Vazzeg #40517 üzenetére
Sejtem
de hátha van valami jó poén.
Mondjuk benézett asus, vagy vannak-e úl mémek esetleg tanulmány...¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
válasz Zomb€€ #40700 üzenetére
Mondjuk egy (vagy egy fél) csomag puffasztott rizs meg egy kis hús nem forgatja meg, ha éhesen nem bírja.
Én ha kapnék egy bicsszleppet, akkor se mennék le éhesen/éhgyomorra. Mondjuk én képes vagyok attól is katabolizálni, ha ülök és nem csinálok semmit.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Na ja, ezt is megértem.
Nálunk ez az előny akkor jó mikor éhes vagyok, akkor azt zabálok, amit akarok.
ha meg nem vagyok éhes, akkor ~szenvedésNálatok pont fordítva, az a nehéz mikor éhes vagy, hogy visszafogd magad.
Hogy a pitsába raktok be úgy smile-t, hogy a szövegablak másik oldalán köt ki?
Tudtam, hogy égő lesz megkérdezni...
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Szoktam úgy edzeni (mondjuk egyre ritkábban, mert biológiailag nem a legjobb), hogy előtte 20 percel zabálok be 100g ch-t (rizst) meg 150g csirkemellet.
Eddig még nem volt gond. Mondjuk egy 5 tojásos rántotta 2-3 kenyérrel már megforgatna.
40709: nyajjatok sót...
Leesett
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Köszi
mindkettőreTényleg, a 2200kcal/100g csokis hegymászó srác hova tűnt tegnap? Pedig már rendeltem volna épp ilyentet, ha linkeli a terméket
Fax kivan, felbaxták az agyam kora délután, olyan gyomoridegem lett, hogy alig van étvágyam. Ilyenkor mindig várok ésszerű keretek között jó pár órát, hogy megjöjjön magától. 4 és fél óra most elég volt.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Jó reggelt palacsinták!
Nem tudjátok, hogy makadámia vajat/krémet hol lehet kapni? Elvileg qrva finom.
-
gordonfreemN
addikt
nekem most valahogy elszállt a lelkesedés. depis lehetek.
két napja nem mentem... no comment
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz Kassadin #40869 üzenetére
Semmi, csak poénkodtam.
Az nagyon helyes ha frusztrál, kezd el törni a fejed, hogy hogyan tovább.
(nem javaslok semmit, mert manapság már az sem hiszem el, amit kérdeznek)Amúgy ha van hely és elfértek, akkor meg alkalmazkodni kell, ez egyértelmű és akkor ráérsz.
Sőt, manapság nem is olyan nagy baj, ha a család egybe van és segítik egymást!!!Nekem 25 évesen jött össze hogy elköltözzek sajátba. Vagyis hát most még a banké, havi 70ért bérlem tőlük
erre szokták mondani, hogy: nincs más hátra, előre!ultimate válasz a nagy kérdésekre: erről talán Stephen Hawking-ot kellene megkérdezned.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz R2D20208 #40886 üzenetére
Én tartok itthon kortizol injekciót arra az esetre, ha ízületem gyulladna egy megerőltetéstől.
Múltkor mikor a térdkalács alá beadtam a szurit, az kissé kellemetlen volt. Beletört a tű.
Kicsit szorult utána, de majd kidolgozza.Asusnak:[link]
-
gordonfreemN
addikt
válasz R2D20208 #40930 üzenetére
A szív egy pl maratonfutónál nincs túlterhelve?
szerk: vagy közelítsük meg másképp: Arnold hány éves? Pedig ő kapott orvosi beavatkozást is. Mondjuk ez igaz erre is arra is, de a primabolan meg hasonlókra gondolok.
De várj, fokozom még: [link]
még:Azért rajta látszik, hogy nem sportol és nem 50+-os[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz Bitpalace #40956 üzenetére
Ha ez így megy, akkor valamire biztos jó lesz.
shteer: ja amúgy erre én is kíváncsi vagyok, hogy elnézést kérnek-e...
De ha jól emlékszem, van tömeged, csak nem tudom mennyire vagy erős.
Amúgy a szomszéd faluban/kerületben lakik a srác, hogy így felkerekedik?
Még időpontot is foglalt?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Kassadin #40964 üzenetére
hajaj!
Azért attól nagyobb izgalomba vagyok ->be vagyok szarva-, hogy decemberben repülőre kell ülnöm másfél órára. Eddig kétszer repültem, de a másodiknál nagyon elment a kedvem...Most néztem utána a légitársaságnak, hány balesetük volt
Meg mikor megtudtam az utat, egyből azon agyaltam, hogy kinézek majd az ablakon és látom a hajtóművet lefagyni...[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Kösz a biztatást...
Nem tudtok valami ebay-es cuccot, ami ejtőernyőként funkcionál, csak sokkal kisebb attól és fel tudom vinni a gépre? Mondjuk Svájcba megyek, inkább lehet sítalpakat kéne venni és zuhanási sebességgel szép kis szögben megérkezni a hegyoldalba, majd onnan lesíelni az első bázispontig.
Kassadin: de elviszlek, dec.14 délben a feri kettőn.
Boxi: neked meg má mindenem kéne? autóm?
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Ó, hogy adjon nektek a tehén kevés tejet.
csak egy swift.
2006-os
Tipo16V:ő... neked?
Igaz, hogy on is legyen: Nem tudom már ki ajánlotta, hogy a csirkemellett tejföllel csúsztassam le, de köszönöm, nagyszerű és kiváló ötlet volt.
Csináltunk ma tojásfehérjéből olyan finomat, hogy még nem kóstoltam:
7 tojásfehérje felver, kókusz, szőlőcukorpor, sütőbe megsüt és nemsoká edzés után megesz.
Szőlőcukor egészségtelen nehezen hízóknak?Hát-tricepsz lesz.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Igen, a gyengéjük (mondjuk nehezen nem veszi, csak tud reccsenni, mellesleg nem ez az egyetlen autó ilyen bajjal), de van érzékem hozzá, gyorsan rájöttem a technikára.
Kuplung be, majd üresben a váltóbotot kitolod a távolabbi végébe, majd lassan érzéssel, nem pedig rántva húzod be rückwertz-be
Ja és közben tilos hátrafele gurulni az autónak lehetőleg. Így nincs hangja.Más autóban meg az egyes helyére kell betolni egy gomb felhúzásával, na az egyszerűbb?
Boxi, bazzeg, valamit má csak adnom kell...
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz R2D20208 #41020 üzenetére
Fiatoknál előfordul ez a gyújtótekercs téma. Konkrétan sztílónál hallottam.
40992 Spammer: hát jó, de ezek után gondolod még van pénzem fehérjére meg proteinre?
A sütiszerűség remek volt, bár túl édes elsőre, ki kell kísérletezni. Tényleg olyan mint a piskta, ment bele kis kókuszreszelék is. Így most ezt bevertem, nemsoká gyün a túróscsusza.
40993 Boxer: rendben, küldenéd a számlaszámod, vagy bevigyem fizetéskor hatvanba?
40994 Depression: vércukorszint leesik?
40996 Ijk: teljesen egyetértek
40997 Tamoo: én meg Ford mondeóban, 2000td
40999 rgeorge: igaz nem írtam, nálam abszolút mindig alapjáraton megy rükibe, a swift mégis képes ekkor is reccsenni ha nem tolom óvatosan a botot. Valahogy ennyi csak a kulcs az egészben, hogy lassan kell betenni. Mondjuk általában így szereti az összes
De ez nem hiba, hanem ez ilyen. Ettől baja nem igen lesz, pláne amennyit tolatok. Béna vagyok tolatni.41015 Tipo16V: hát te kérdezted kié az öregebb, azért válaszoltam
Hátedzés adta, T rudasat csináltam, de jó volt. Trickó is elment egynek...
-
gordonfreemN
addikt
válasz Depression #41031 üzenetére
Hogy neked mi a jó, azt majd te megmondod. Ha nekem ilyen bajom lenne, megennék edzés után egy vajling kaját, tuti nem remegnék.
Ki tudja mi az a vajling?
-
gordonfreemN
addikt
Mindenki megbukott, ezt vártam:[link]
Mondjuk helyezés szempontjából Zomb€€ nyert
Ha már autótuning témánál vagyunk: nekem a swiften egy supersprint rendszer van a leömlőktől. az jó? Igaz csak a hangja lett fasza, de azért annó megvettem
...akkor még nem volt lakásom[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs