Hirdetés
Aktív témák
-
LOTR
addikt
U20!!!!!
megvan a bronz
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
dunkel
őstag
válasz glutamin #233 üzenetére
A blogomat nem nagyon tervezem ott már vezetni, de ezt még meglátjuk, lesz-e kedvem hozzá.
Az, hogy a ch először a májadat tölti, főleg edzés után, ezt honnan szedted? Jó nagy baromság Fruktózt, szukrózt kerülni kell ilyenkor, de hogy nem a májat töltöd be 0 ch mellett edzés után erre a nyakamat merném tenni -
Woodslave
félisten
hát jó de én meg 10kg-val nehezebb vagyok, bár ez sztem kizárólag zsír
Másfél évet kihagytam mint írtam, ez alatt minden izomsejt lepusztul ami nem kell a létfenntartáshoz. Izommemória ide vagy oda, 3 hónap alatt ez jött.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
LOTR
addikt
válasz 8nemesis8 #254 üzenetére
annak ellenére, hogy "beteg" voltam a héten, 3x is edzettem, először egy átmozgatás volt csak, aztán csak lábnap (eredménye, hogy még mindig fáj leülni és igazából szimplán menni is), majd megint egy átmozgatás
köv hétre már normális edéseket próbálok beiktatniWoodnak meg üzenem, hogy nem kell kétségbeesni, én szerintem közel 1,5-2 éve nem nyomok fekve és tegnap pont 30fokos padon nyomtunk kétkezes rúddal (sajnos az összes kézisúlyzós pad foglalt volt), bár a mellem nem éreztem tőle és nagyon lassan engedtem le a súlyt, majd a mellemre érve megtartottam kb 1mp erejéig, de csak 4x12 ment a 40kilóval - ellenben a vállam elülső feje majd leszakadt már a nyomások elején
konklúzió: továbbra sem tetszik ez a gyakorlat, maradok a pozitív padon egykezes kézisúlyzókkal végzett nyomásoknálOne Ring to rule them all
-
Manitou
veterán
válasz Woodslave #257 üzenetére
Én meg lófaxt se erősödtem már jó ideje, hiába edzek, igaz mostnában nem valami intenzíven edzek, 2 hetente 3 edzés kb az általános, jobb esetben heti 2 is megvan.
Volt nekem is egyszer egy hosszabb kihagyásom vagy 3 hónap.
Nagyokat már nem merek álmodni Edzek, aztán majd lesz valami. Költeni se igazán költök rá sokat bérlet 3300/10 alkalmas, meg van még biotech fehérjém amit kb karácsonykor vettem (3kg) annak kb 40%-a még megvan. Csak edzés után iszom Talán év végéig kitart Napi fehérjebevitelem meg kb 80-140g (változó), de ch megvan 500 is sok esetben -
Jojo5
őstag
megvót, jóvót
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
kovsol
titán
akkor négy év kihagyás után diéta közben az én 110kg -s fekve nyomásom nyugodtan publikálható itt ahogy elnézem a topicot amúgy csak egyenes padon nyomok rúddal, ferde padon egykezesekkel szoktam én is mert ott nem használóm annyira a vállamat, de nekem a tárogatás ami legjobban hat pedig abban 22-24 -es kézi súlyzóval tolom utolsó mell gyakorlatnak amit én igen hurkának érzek, de így a végére ez is beszaratós nekem
May the Force be with you!
-
8nemesis8
veterán
válasz God Vazzeg #265 üzenetére
Szerintem melegítésnek tökéletes, kisebb súllyal akár, sokkal jobban több szögből illetve több izom részvételével lehet melegíteni, de kellően nagy súlyokkal építeni is lehet.
-
LOTR
addikt
Ghána
és milyen szép, hogy a világbajnoknak az elődöntőben 2 gólt is tudtunk rúgniOne Ring to rule them all
-
kovsol
titán
válasz BÁ Nutrition #271 üzenetére
te se lehetsz puhány srác 50-es egykezes nem gyenge
nálunk az a legnagyobb súly, azt vállazásnál szép már felemelni addig[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz BÁ Nutrition #271 üzenetére
én eddig 4x16oztam piramisban, szintén jó 2 évig, tehát a végén 35 kilósnál nagyobb egykezessel nem is próbáltam, el sem bírtam volna
most kezdek visszaállni 8as sorozatokraOne Ring to rule them all
-
-
8nemesis8
veterán
válasz God Vazzeg #274 üzenetére
Ez nem vitatkozás.
Én szívesen hallgatom meg más véleményét , hátha én tudom rosszul, engem nem zavar, ha esetleg nincs igazam. -
LOTR
addikt
válasz 8nemesis8 #276 üzenetére
1. "spanyolviasz" nincs, nem véletlenül edz minden profi kb egy szisztémára
2. mindenkinek magának kell kitapasztalnia neki milyen edzés a jó
3. ha valamid jól fejlődik, akkor ha edzel rá fejlődni fog, ha valamid szarul fejlődik, akkor csinálhatsz te bármit az akkor sem fog hirtelen megnőni, a genetikával nem tudsz mit kezdeni
4. mindez naturszeletekre vonatkozike tudás megszerzése 4 év "kitartó" munkámba került
One Ring to rule them all
-
Vandit.
addikt
Mert szarul végzed, azért nem érzed. Nekem is sokáig ez volt a bajom, de lassan ráéreztem és már fasza. Azért nem érzed, mert átveszi a váll a terhelést.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #280 üzenetére
Nem láttál, akkor te még belet, de majd mutat neked a 104kg-os markgx10 (igen, már majdnem minden háj visszajött ) az SB-n
-
Tomics
addikt
Nem edzettem 2 hete, jóvót.
Hétfőtől újraPH! addikt since 2004
-
macikos
addikt
Tessék mondani, aztán mennyi tejet ad a jószág?
-
LOTR
addikt
ebben igazad van, nekem sok idő kell amíg megtanulok helyesen végrehajtani egy gyakorlatot, de ezt nem is akarom megtanulni egyelőre, nekem teljesen jó az egykezes nyomás, a vállat minimálisan terheli, a csuklóm szintén (bár erre vigyáznom kell azért, tehát néha csuklószorítózok is ez miatt), a könyökömre meg vigyázok, így szintén nincs veszélyben, mellben meg fejlődök, nekem ennyi a lényeg
nem nyomok 100+ kilókkal, na és, sosem érdekeltOne Ring to rule them all
-
-
8nemesis8
veterán
válasz God Vazzeg #278 üzenetére
De egyedül fekvenyomásban próbálok vagyis csak próbáltam 5leteket kérni, mert szerintem nem fejlődtem kellően, de már van elég praktika amivel elláttatok.
-
kovsol
titán
válasz BÁ Nutrition #287 üzenetére
ezt jobb, hogy reggel olvastam, mert álmatlan éjszakát okoztál volna nekem ezzel
én már örülök annak is, hogy ilyen 32-40 között is használok súlyokat, te meg itt benyögsz ide, hogy 50 -től nehéz és max 62.5mai edzésem: vető gabonát hordani 50kg -s zsákokban a padlásról le
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz 8nemesis8 #292 üzenetére
hát nálam is van tapasztalat már ilyenből bőven, mivel mi eper és csemege kukorica termelésből élünk főleg, és a többi föld el van vetve gabonával, meg a szöllő természetesen nem maradhat el
lehordás amúgy szarabb mint a felhordás számomra, mert felfelé az 50kg meg se kottyan a lábamnak ugye, de lefelé óvatosan kell lépkednem, mert volt már rá példa, hogy leszakadt egy lécsőfok alattam és akkor van kis riadalom úgy a 30. zsák után pihenő nélkül már elmegy kardiónak is amúgy[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Tegnap olaszliszkán volt megemlékezés tudjátok mi miatt.
A barátnőm arra jött haza busszal, tele volt rendőrrel (roham ruhába öltözve).
Még a buszt is átnézték.
Erre van pénz védeni a cigányokat, mert odament a gárda, meg szabálysértést indítgatni ellenük amiért fekete fehérben vannak a gárdások[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
dunkel
őstag
Nem g*cizni akarok, de kezd elmenni a forma (az előző képhez képest). Nem engeded túl lazára ezt a tömegelést?
Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest