Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
D1Rect #19780 üzenetére
Nekem aztán mindegy mikor írsz, nem számonkérés vagy szemrehányás volt, csak megjegyeztem, tekintve, hogy amúgy elég pörgős a topic. Nem írtad, hogy nem követed a topic eseményeit, hanem messziről látszik rajtad, különben nem lettél volna fennakadva azon, amit fogadtatásodul írtam, hanem visszaszóltál volna valami hasonlót. Felőlem maradhatsz is, nem mondtam, hogy ne, de azért valljuk be, az első hsz-od, úgy magában, elég idétlenül hatott.
Akkor hát üdv, írj valamit magadról, életkor, mióta edzel, mennyire vagy benne, mi érdekel, stb, stb.
Többieknek - igen, innen hiányzik a már megszokott búcsúzkodás a végéről, de hát ez van, nem kell mindenkit minden hozzászólásnál elküldeni
-
LOTR
addikt
válasz
D1Rect #19780 üzenetére
hehe, Harry csak azért írta, mert a stílusodból arra következtetett, hogy nem követed
én nem akarom megmagyarázni, hogy miből jött ráBibby
én is BÁ-nak adok igazat, de erről már nagyon sokszor elmondtam a véleményem, tök felesleges annyi fehérje, úgyis kárbamegy, pláne natúrbamás
lehet volt már, de nekem új, most küldték, nem pont gyúrós téma, de: [link] -
harry
veterán
válasz
D1Rect #19774 üzenetére
Látom te is szeretsz hamar válaszolni
Amúgy egyszerű - nem sikerült elsőre semmi értelmeset beírni, akkor meg miért is írtál? Bár ahogy elnézem (és ahogy írtad is) nem nagyon követed a topic eseményeit, így szerintem amúgy sem szívesen maradnál sokáig. Hamarosan rájössz, hogy miért
Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen egeret válasszak?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Mozgásban a Crimson Desert
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest