Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
Végre megszereztem a vga-t amire vágytam: eVGA e-GeForce 8800GTX
Végreeeee!Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz Bobrooney #46804 üzenetére
Egyelőre csak egy darab van, de az lesz.
Van még egy evga 8600Gt-m meg kilátásban van egy evga 8800Gt csere is úgyhogy elméletileg 3-as sli lesz
De majd ha valaki beleakad egy 8800GTX vagy ultra evga kártyába akkor rámírhatna...cellpeti: nem tudom a korát, de az adatai nekem meggyőzőek. Meg eVGA rajongó vagyok
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
törölt tag
Nincs valakinek eladó MINŐSÉGI, 400 wattosnál nagyobb tápja? Kezd kevés lenni a 400as 12cm FSP és szeretném egy 550es re lecserélni... Előlapi USB-nek már nem jut elég KRAFT, pedig eddig jó lett, csak mióta + winyó, új videókari belekerült nem jut elég kraft...
Ajánlatok jöhetnek...
-
laolaj
aktív tag
Sziasztok!
Akkor ha jól értem, ennyire vigyázni kell a felétek lévő cégekkel?
Mennyi munka lehetőség van Győr és környékén? Azért is kérdezem mert egy ismerős a győrladaméri kis cégnél van ki az Audinak szállít be, műanyagfröccsöntő cég ez. Ezért is kérdezem h mennyi munka van felétek és mennyi lehet a kereseti lehetőség is?.
Üdv.
L.Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
Kis Joe
senior tag
-
jamba
aktív tag
Nah rövidesen összesítem a jelenlegi raktárkészletet a tápokból.
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
Kis Joe
senior tag
válasz Speeedfire #46814 üzenetére
Akkor ez csak a marketing manó munkája
cellpeti: Nem játszok túl sokat, idáig a leggyengébb cucc mindig a vga volt a gépben.
Más:
Akit érint a dolog
Jazzos, kíváncsiságból tőled is meghallgatnék egy ajánlatotKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
jamba
aktív tag
Tehát jelenlegi tápegységek:
Chieftec ENH-0746 GB (460W)
Enlight-Chieftec GPS 300 AB-100U (300W)
CoolerMaster RS 430 PCAR Extreme Power (430W)
Tagan TG 480 U01 (480W)
Coolink AP450X (450W)
LC Power LC6420 GP Ver2.0 (420W,14CM-es a jobbik fajta)Egyéb mini pc-barebone tápok:
Dell A280P-00 Rev 04
Delta DPS-200PB-138A Rev 3.0 (MSI Hermes)
Valaki keresett IDE-csatis vinyót lenne egy 200GB-os Seagate Barracuda HDS=100/100%-os
[ Szerkesztve ]
-
jamba
aktív tag
Na ilyenből sem szaladgál sok a PH-n :[Asus eXtreme EAX600XT ] Nálam van egy ilyen, igazi fanatikus gyüjtögetőknek
-
Balinov
titán
hu...Gianni fele "OEM" Gigabyte X600pro-m volt, amibe beleflesseltem az xt+5% orajeleket, jo kis zsuga volt, tan nfsug-t jatszottam rajta sokat
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Weaver
senior tag
plázás bowlingba szokott vmelyikőtök járni ? most voltam először, de kicsit lestem amikor adták a számlát.
4-en voltunk, 3 kört toltunk, azaz 3x10 menet ugye.
számlán:7 adag/1000 = 7000
2 adag/100 = 200kicsit ittunk is (pl 1 alk mentes sör 500 pénz) és 10K lett a vége. kissé drága hobbi.
-
Kis Joe
senior tag
válasz Speeedfire #46824 üzenetére
De ez azon belül is sok.
Mi 1 órát 2-en szoktunk 2000-ért játszani ha jól emlékszem...Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
golya32
senior tag
Asztali, internetezésre alkalmas gép kellene, csak a gép, hétfőn fizetném is!
Esetleg lenne valakinek eladó?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Modosítanám a paramétereket: 10e-ért kellene gép, olyanotok nincs?
Apámnak kellene aki 70éves és csak netezik, legfeljebb pdf-t nézeget.
Elég lenne 512Mb memo és alap felépítés, esetleg?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Kellene még egy T42 is de az már rá ér 2hetet, akku nem kell bele, viszont az 1Gb belső memo az igen.
Mennyiért tudnátok eladót?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
cellpeti
nagyúr
Nem érdekel senkit se Puch Boss motorok?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
stairmaster
tag
Hali!
Valaki nem akar xboxot flasheltetni vagy újra flashelni?
-
Kis Joe
senior tag
válasz stairmaster #46840 üzenetére
Múltkor valaki apróhirdetésben keresett...
Amúgy te tudsz flashelni? Néha kérdezik tőlem...Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó lenne egy Chieftec Bravo BX 01 B-B-B típusú házam igényes szép állapotban
Ajándék 12CM-es és 9CM-es ventikkel kérésre képet küldök a házról.
Táppal együtt kedvezmény:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
Valaki anno írt rám hogy van 5,25" flopy meghajtója.
Írjon rám légyszíves, mert nem emlékszem ki volt azVagy ha valakinek akad még az is megkereshet
-
Balinov
titán
Potkivanok!
Ezt nem hiszitek el, ugy latszik a frissen folenk koltozott olasz lakok kemenyen nyomjak. Szombat este valami szulinapi partit csinaltak, voltak vagy 20-an...kinn ulok este az erkelyen, latom, hogy 4-5 csavo 2 bazi nagy konga dobbal galoppol a lepcsohaz fele..ezek az istenverte barmok ejjel 11kor kezdtek el a Happy birthday to you c. szamot eloadni skotdudaval, megtamogatva a 2 kongaval...egymas utan vagy 5x, nyitott erkelyajtonal..az egesz haztomb kb azt hallgatta....mig a biztonsagiak rendet nem basztak naluk...kreten olaszok
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest