Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
danilla #25499 üzenetére
Azért ahogy és amit írt. Kétlem, hogy ilyen szavakat a médiában hallanál
VinoRosso: ha találsz ehhez jogi személyt, akkor átküldhetnéd az elérhetőségét, mert én meg a Xantusz Könyv Kft.-t szeretném beperelni, amiért a szerintem színvonalas verseimet nem jelentették meg a huszadik század legszebb magyar versei kiadványukban. Addig viszont szerintem ne folytasd ezt a vonalat, mert a végén még indulatkeltésnek vélem és megint törölnöm kell...
-
Racecam
nagyúr
Buga_Laci 1 nap ban.
-
Bali!
Mennyi hó van arra fele fél méter megvan már? -
Balinov
titán
El fogom olvasni a Thrawn altal linkelt jogos moderalas topikot, kivancsi vagyok az utozongekre.
-
VinoRosso
veterán
válasz
helkis #25490 üzenetére
Így előbb be fogják zárni. Lehet az alapvető emberi jogokat sárba taposni, egészen addig míg valaki meg nem unja. Az olyan alkotmányos alapjogokat mint a véleménnyilvánítás szabadsága vagy az emberi méltósághoz való jog elég komolyan veszik, ugyanis az alkotmány a törvény felett áll, és ezek az alkotmányos hierarchiában is elég magas szinten állnak, ami azt jelenti, hogy nagyon kevés esetben korlátozzák ezen jogokat(például egyik sem sérti a magántuladjonhoz való jogot), másrészről peedig a súlyuknak megfelelő büntetéssel szankcionálják öket. Na és arról még is nem esett szó, hogy mindez önbíráskodásnak is minősül, ugyanis a PH nem hatóság, bár ez "csak" törvénysértés bűncselekmény súlyától függően pénzbüntetéssel vagy börtönbüntetéssel súlytható, de az hogy több rendben, több ember ellen is elkövették, halmozatinak számít, így a büntetés is nagyobb.
-
helkis
veterán
válasz
#35685120 #25491 üzenetére
jogos-modtopicban most olvastam, hogy már nem egyszer fordult elő, hogy "még mielött, mi lett volna belőle, ha marad"-ot is töröltek.. tehát csírájában akarják elfojtani az esetleges parazsat.. kérdés hogy ez tényleg jogos-e, ha akkor kezdik a törölgetést amikor csak tények vannak egy üggyel kapcsolatban becopyzva az oldalra..
szerintem sem volt semmi gond a tegnap esti dologgal, talán egy kicsit túl buzgók voltak a srácok..
de felesleges erről többet írni, ezentúl ha valamit akarsz mondani, akkor konferenciabeszélgetés, vagy kocsma (de mint tudjuk oda már másfajta mod-ok járnak)
-
helkis
veterán
válasz
#35685120 #25486 üzenetére
nem véd itt senki semmit, de még ha egyet is ért velünk egy MOD, itt nekik obijektívnek kell lenniük, az oldal érdekében, illetve valszeg őket is ellenőrzik, tehát ha "engedékenyek", akkor arra saját maga, illetve a Ph fizet(het)ne rá és átvitt értelemben mi is, pl.: ha bezárnák kedvenc oldalunk..
az írott sajtó, már csak ilyen..
tegnap pl a hírekben bemondták hogy keresik a "gyilkos"-t, régebben ezt is másképp kellett mondani nem? asszem "haláosan megsebezte az elkövető" volt a hivatalos, amíg el nem ítélték..én benthagytam volna a hsz-eket, max egy "censored" került volna oda, ahova feltétlen muszáj, abból lehetne legalább "tanulni", hogy hol a határ..
-
Jobb reggeleket!
Ne foglalkozzatok Velük, ha ennyire van kedvük moderálgatni moderáljanak... jó szórakozást hozzá...
Inkább azt mondjátok meg, hogy miért esik ez a rohadt havas eső??? -
Lassan felkelhetnétek már arcok!
vagyis izé:
Pot Gelt Napt! -
ungicer
csendes tag
válasz
knifemaster #25444 üzenetére
Tökéletes, hova lehet menni érte és mikor?
-
v.tom
őstag
Ejha. Elég nagy csetepaté lehetett itt, amíg távol voltam
-
knifemaster
tag
válasz
Thrawn #25462 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani ,hogy kettős mérce.
Nem ez volt az első kényes téma ,ami ebben a topicban is érintve lett,és mégis túléltük törlés nélkül.A poltopikokról nem is beszélve gondolom...mivel oda nemigen járok.
Tehát innejstűl fogva alapelvekre hivatkozni,az eddig tapasztaltak alapján....Ezzel a zéró toleranciával,a poltopikokat nyugodtan be lehet zárni.
-
VinoRosso
veterán
na jó akkor ennek következményei lesznek nem fogom annyiban hagyni...ne hidd hogy a magán oldal az alkotmány felett áll. Magánterületen is be kell tartani a tövényt, ennyi.
-
Thrawn
félisten
válasz
knifemaster #25461 üzenetére
-
knifemaster
tag
Kiötrölték még a kérdőre vonó postomat.
Legyen benned annyi gerinc *** hogy beírsz ide valamit nem csak szó nélkül törölgetsz!
[ Módosította: Thrawn ]
-
Supr@
senior tag
és a 39 milliós drift, 3kör, egy csúszásból, de sajna azért itt-ott hibáztam
tessék
ma este játszunk v.tom-ékkal, ha mindne igaz, akár csatlakozni is lehetne
-
ungicer
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy 512-es DDR ram, 333mhz vagy 400mhz-es, van valakinek eladóba? -
Supr@
senior tag
válasz
helkis #25419 üzenetére
huha, hát ezeket sosem nézem, olyan 17-19misi körül van talán a biggest driftem, nem is tom már. régen mikot végig vittem kakor szórakoztam vele, most tegnap csak feltettem unalom űzésként, most még visszaszokó fázisban vagyok
de majd mindjárt megnézem, mennyi.
amúgy igen, ps2 karral játszokegyszer próbáltam ki bill-en, v.tom-nál, hát, minden tiszeteletem azé, aki billen driftel
végre megtaláltam downhill drift pályát is, most azt gyakorlom
totó, ajánlom a kis corollát, h azzal gyakorolj, a legcsúszósabb, és leglasszabb, driftben maúgy sme kell a sebesség, az rx7-et pl odavágom állandóan a falhoz dh-n
de ha nem jön be a corolla, akkor rx7, töbi felejtős
-
helkis
veterán
ez nagyon vad!
nekem eddig olyan 13-15-ig sikerült felnyomnom a szorzót! persze én billel játszom
te gondolom valami analóggal
mennyi lett a végén a pont? illetve a biggest drift mennyin áll?Wavaer - mindent fogóval kell kihúzni belőled..
de akkor ez kell neked!
-
Balinov
titán
bakker, jo egy oraja esik a ho egyfolytaban es meg is marad...
-
helkis
veterán
válasz
Weaver #25413 üzenetére
nem a catalystnak kell felismernie a monitort, hanem neked kell frssíteni a driverét az eszközkezelőben, ha nem tartalmazza a win beépítve azt, egy *.inf-et le kellene szedni a gyártótól..
de ettől függetlenül is kellene mennie sima p&p-setting-gel, talán annyit kellene csinálni, hogy "a monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok" elöl ki kellene venni a pipát a képernyőbeállítások/speciális/monitor fülön..
továbbra is érdekel, hogy TFT-n vagy CRT-n akarod-e használni? nálam pl. a notin 59hz a RR. fixen, ezt semmivel nem tudom megváltoztatni, de nem is baj, tejlesen tökéletes a kép! -
Weaver
senior tag
válasz
Balinov #25411 üzenetére
köszi h megnézted. hát akkor ezzel is gebasz van... és mivel nem ismeri fel a catalyst a moncsit, lehet ezért nem lehet a frissitést állítani. windózzal megetettem a driverét és fel is ismeri. az eszközkezelőben is a nevén van nevezve. viszont a CCC-ben hiába nyomatom neki a detect displayt, nem csinál semmit. nem vágom ezt...
-
MR_Joe
senior tag
Dolgos jó reggelt kiványok.. affene hogy megint a munkahelyen ér a vasárnap...
-
Weaver
senior tag
köszi mindenkinek a segítséget. most már vissza nem pakolom, inkább megvárom a 9.2 -t hátha az tud majd valamit.
olyat találtam h 3D refresh rate override, ahol lehet frissítés gyakoriságot beállítani.
és a másik, h nektek mit ír a CCC ? szintén default VGA -t a moncsira?
-
Flow
senior tag
Olyan embert keresek Győrben, aki jól tud hollandul.
-
Supr@
senior tag
urak, szokott vki játszani a race driver: grid nevű remek autós progival? esetleg neten egy drift csatát?
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Kicsit megkönnyebűlve ismét a jól megszokott asztali gépem elől netezek a garzonból....
Új előfizetés, digividanet, eddig 5,3Mbit/sec volt a normál Baby csomag sebessége, most ugyanannyiért 6,7Mbit/sec-et produkál a speedtest...
Nálam nincsenek zavarok sem a tv vételben sem a nettel kapcsolatban, bár ehhez hozzátartozik, hogy a társasházban a lakáshoz feljövő vezetéket egy 0,7-es vilmos-ért ujrahúzattam a szerelővel.
Ha már ugyis ott van a digitális box a tv alatt, akkor használd ki a csatornabeállításnál a jelerősség mérés funkciót!
Elvileg 86dB-es jelerősségig nem lehet semmilyen malőr sem netes sem tv-s kapcsolatban!
A srác nálam a spektrum csatornánál nézte a jelszintet, mert állítása szerint az egy magasabb tartományban van, és ott szopik a felhasználó a különböző rosszminőségű koax-okkal....
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen légtisztítót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest