- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
-
mmdms
addikt
válasz
Emunem #67205 üzenetére
Nemtom minek de koszi!
focvis: akkor ennek szted se ilyennek kell lennie, nyomast mar neztem rendben, az volt az elso. Mar bejelentkeztem meg egy futomuallitasra, tuti azt bactak akkor el. Tokom kivan az ilyen eletkeptelen szervizekkel, lassan mar nem talalni becsulettel dolgozo autoszerelot.
-
mmdms
addikt
Par hettel a csere elott, kb 4 hete. Talpasgombfejeket csereltek azutan kotelezo. De nem lepodnek meg ha ez lenne a baj, jelentosen jobbra all a kormanyom, negyedikre se sikerult kozepre allitaniuk. bejelentkezek akkor mashova megnezetem.
lockdown90: sztem egy uj gumitol elvarhato egesz nyugodtan h szarazon fogjon legalabb annyit mint egy 9 evig hasznalt gumma. -
mmdms
addikt
Sziasztok!
Mult heten lecsereltettem a teli szettet, a nyariak mar kukak voltak igy ujat rendeltem. Mivel nagyon kocsog merete van a mazda 3-nak, a legnonamebb gumi is 6kval volt csak olcsobb mint a michelin pilotsport 5, igy inkabb ezt valasztottam. Felszereles utan egy mondhatni monszunba ertem el gracig, es hihetetlen de minden izgalom nelkul 140 tempomattal se volt uszkalasnak nyoma se az uton. A teli szettel ebben az idojarasban 90-100-nal is latom neha felvillani nagy vizen a esp-t.
Ezen felbuzdulva par napja vegre szaraz lett az ido, gondoltam kiprobalom egy altalam szeretett kanyarba akkor vegulis mit vettem, es sikerult lecsusznom az utrol.Elforgattam a kormanyt, az elso raterhelesnel meg nem, de amint 1-2 masodperc felett terhelem folyamatosan a gumit egyszeruen elcsuszik orral egyenesen az auto. Ami azert fura mert a gyari potenzakkal ilyen elo se fordul, eddig elobb mozdult a hatulja mint hogy az orrat tolja, es ezekkel a gumikkal 25 kmh val tobbel is belemehetek a kanyarba, izgalom nelkul. Iszonyat csalodott vagyok 270k kifizetese utan, mar azon gondolkodok hogy eladom es veszek gyari gumikat. Masnak is ilyen tapasztalatai vannak, ez normalis, vagy valami selejtet vettem?!
-
mmdms
addikt
Helo!
Gyorsba kellene nekem 1 pár nyári gumi, a méret 195/65/r15. Fogalmam sincs melyik gumi jó, és honnan kellene venni, vagy egyáltalán hol /melyik oldalon/ érdemes válogatni, de most pont pénz szűkébe vagyok, így fontos lenne az ocsoság. Azért ha lehet ne posszanjon el 150-es utazótempónál.
Mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest