- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nekem Nexen van a Jazzen és CC+ az Scrosson. Óbudára dombra Nexen-t vennék. Most melegebb időben sem volt eddig gondom a Nexennel (múlt ősszel került fel).
Lehet hogy az Scrossra is nexen megy majd, a második télen már nem éreztem olyan jónak jégen a CC+-t. És annyival olcsóbb hogy az is belefér ha gyorsabban elhasználódik.
-
rbalint88
addikt
-
-
evo87
őstag
Egyelőre ennyi kevés km után nem akarok messzemenő következtetéseket levonni... de szerintem új korában sem tapadt ennyire a Quatrac 5 mint a CC+.
Egyébként hogy jót is mondjak a Quatrac 5-ről... nagyon kiegyensúlyozott gumi, télen se volt csaódás és nyáron is korrekt.- Aki nem forszírozza, nem vereti neki, annak tökéletes... és még egy pozitívum.... lekapkodtam őket és mind a 4 gumi 6 mm felett van kerek 30.000 km után.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
blakey
titán
Quatrac5-t használok 215/55 R17-es méretben, ha jól emlékszem akkor a "te méretedben volt a teszt" 2017-ben aminek hatására azt választottam, nem bántam meg, tökéletesen megfelel, nem éreztem nyúlosnak nyáron sem, télen sem volt vele gondom. Nyílván jégen nem "betyárkodok", de ott bármi elvérezne. Részemről ajánlott de nem tudom, hogy 2 év múlva mit fogok választani, addig még sokminden történhet.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
őstag
Igazából teszteket kell figyelni, és tulajokat kínozni hogy mi a gyengesége a guminak. Amitől 4 évszakosnál tartani lehet hogy valamiben kiugróan gyenge. Számomra az első vállalható középkategóriás a nexen 4 season blue volt, de vannak egy pár másik is amivel van tapasztalat. Nálunk, CC+ és Nexen van. CC+ helyett viszont nekem következőre lehet hogy goodyear vector 2 lesz. CC+ egyébként mindenben nagyon vagy egész jó kivéve kb jégen (de azt idén megtapasztaltam).
-
GumisPeter
senior tag
Szia
Váltóméretről nem érdemes ennél a méretről beszélni, max ha elfér a 15".
De akkor már felnit is kell venned.ergo ott vagy árban, mintha 16" gumit vennél.
Persze ennek is csak akkor van előnye, ha a nyárid alun van.Dunlop Wintersport 3D most már csak ott van, ahol nagyon beraktároztak belőle...
Pirelli Sottozero H-s 29400-
Goodyear UG7+ 30500-
Amit még ajánlok és elérhető:Kleber Krisalp HP2 H-s 21,200-
Michelin Pilot Alpin2 H-s 25150-
Michelin Primacy Alpin PA3 H-s 27150-
Bridgestone LM25 T-s 30000-Esetleg van egy ügyfelemnek 4 db 80% Kleber Krisalp HP-je 40000- a garnitura szereléssel.....
Üdv
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó használt IKEA-s IDÄSEN asztal lap és lábak
- IKEA Markus karfa, kartámasz
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest