Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz rbalint88 #14097 üzenetére

Hol vannak azok (minimum 3) tesztek, amik azt mutatják, hogy az Apollo egy jó 4 évszakos gumi?

Ezt a kínai gumis témát pedig felejtsétek már el. A méretemben 185/60 R15 arukereso.hu árai szerint:
    CC: 22900
    GY: 23170
    Firestone WH3 (Adac jó minősítéssel): 12950
    Kumho KH27 (Adac jó minősítéssel): 13700

Valóban drágább ~4k-val a két gumi, de mindkét gumi az erősen ajánlott kategóriából való, nem pedig kínai fos. Ha a Kumho-t a még mindig használható Infinity Ecosys-re cserélem (10230), ami szintén ajánlott Adac szerint, akkor ugyanannyiból jövök ki, mint a CC-vel, vagy a GY-el és még mindig nem vettem fost.

Hozzátenném én már 2009-ben is vettem 4 évszakos gumit újonnan és használtam is, semmi bajom nem volt vele (Kléber Quadraxer), de azt akkor azért vettem, mert téli és nyári szettre is szükségem volt. Most a nyárim még 1 szezont simán kibír, a téli ha enyhe a tél talán elmegy szintén egyet, de már kezd repedezni, ezért cserélni fogom. Nekem a CC-t megvenni jelenleg nem biztos, hogy jó ötlet lenne, a gumisom 150 HUF-ért centíroz és szerel kereket nekem, szóval az ilyen költségeket ne számoljuk, mert nem tényező.

Egy módon lehet jó választás a CC, ha a jelenlegi nyárit jó áron el tudom adni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés