Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Na, én most léptem ki először fél nyolc óta. Szerintetek mit csináljak? Feküdjek le és keljek korábban (úgy 10 körül, bár erre sok esélyt nem látok), vagy inkább le se feküdjek?
Viccet félre téve. Ez oltári. És ezek után még egy hónapot kell majd még várni rá. A küldetések qrva jók, a wvw szintén, és a sima pvp is. És még annyi mindent nem láttam. Amúgy egy charr engivel kezdtem, nagyon tettszik, majd még egy-két kasztot szerintem kipróbálok, talán még belefér ennyi, de valszeg teljes játékban is majd maradok ennél. Irtó élvezetes. Viszont majd remélem optimalizálják a játékot. Alapból mindent fullra rakott, úgy egész jó volt, de inkább mediumra vette a biztonság kedvéért, úgy még jobban futott (és szinte ugyan olyan szép maradt), viszont wvw-ben nagyon lement az fps értéke, de még akkor is, ha minimumra vettem szinte mindent. Látszik, hogy csak optimalizálási gondok vannak, szóval biztos vagyok benne, hogy javítani fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Battlefield 1
- World of Tanks - MMO
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs