- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Na, én most léptem ki először fél nyolc óta. Szerintetek mit csináljak? Feküdjek le és keljek korábban (úgy 10 körül, bár erre sok esélyt nem látok), vagy inkább le se feküdjek?
Viccet félre téve. Ez oltári. És ezek után még egy hónapot kell majd még várni rá. A küldetések qrva jók, a wvw szintén, és a sima pvp is. És még annyi mindent nem láttam. Amúgy egy charr engivel kezdtem, nagyon tettszik, majd még egy-két kasztot szerintem kipróbálok, talán még belefér ennyi, de valszeg teljes játékban is majd maradok ennél. Irtó élvezetes. Viszont majd remélem optimalizálják a játékot. Alapból mindent fullra rakott, úgy egész jó volt, de inkább mediumra vette a biztonság kedvéért, úgy még jobban futott (és szinte ugyan olyan szép maradt), viszont wvw-ben nagyon lement az fps értéke, de még akkor is, ha minimumra vettem szinte mindent. Látszik, hogy csak optimalizálási gondok vannak, szóval biztos vagyok benne, hogy javítani fogják.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest