Új hozzászólás Aktív témák

• ViharVadász

őstag

Sziasztok!
    Mostanában ha játszom a GW2-vel, azt veszem észre, hogy elkezd a karakterem mondhatni cselekvésképtelenné válni. Bővebben: dinamikus eventben harcolok a csapattal, majd egyszer csak azt veszem észre, hogy ha például benyomom bármelyik gombot elkezd a szokásosan pislákolni az ikonja, de nem hajlandó azt megcsinálni. Vagy például ha lenyomom a V gombot(Dodge) akkor bár elugrik, de az energiasávban nem csökken le az energia. Gondoltam, hogy megszakadt a net, de nem, mert a többieket látom javában csatázni, chatelnek, a szörnyek életereje folyamatosan csökken, a szörnyek és játékosok folyamatos mozgásban vannak(jobbra-balra (tehát nem előre a szokásos lagg esetében)).
    Tűzfal problémára gyanakodtam, eddig ESET Smart Seucity 7 volt, váltottam avast! Free AntiVirus-ra de úgy is ez a probléma adódik. Korábban ilyen gond nem volt, szolgáltatóváltás nem volt régóta, más játékokban ez nem fordul elő. Háttérben nem fut semmilyen netet lassító program, legalábbis nem mutassa semmi, hogy használná a netet. Szerintetek mi okozhatja ezt az érdekes problémát? :F

Új hozzászólás Aktív témák