Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egyáltalán nem tartom sértőnek, nem ismersz.

Egyébként meg pont az anyagiak miatt, életemben eddig még 1 db játékot vettem meg. [Jó, mellé még azt a 3 kiegészítőt. Összesen 22500 Ft-om van benne..] Guild Wars. Gondolom érthető miért... egy ideig bántam is, de megérte. És igenis, Én spórolgattam érte éveket, gyakorlatilag a "semmiből"...
[A hosszas spórolással összegyűjtött pénz elköltését valóban remekül csinálom. Igyekszem majd leszokni róla.] Amúgy ha sok pénzem lenne, valószínű akkor is ilyen "zsugori" lennék. De úgy gondolom, ha néhány évente megveszek egy-egy játékot [teszem azt, mindenféle kacattal mellé, CE-t], az nem feltétlen utal elvetemültségre... bár lehet így van, lehet nem kéne ennyit se játékra költenem. De akkor már PC-m se legyen. 
Hogy ON is legyek: Katt.
Itt megtalálható a folytatás is, de még nincs feliratozva, de üsse kő. Bátran tudom ajánlani az angolul nem tudóknak is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Gigabyte G5 KF5 i5-12500H 16 GB Ram 512 SSD RTX 4060 8GB FHD 144 Hz RGB billentyűzet S
- Vadonatúj iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- iPhone 17 PRO MAX 256GB deep blue makulátlan 3 év Apple garancia! 2028 október 3-ig! Fulldoboz!
- FEHÉR Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB kit (2x8GB) DDR4-3200Mhz CL16
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

[A hosszas spórolással összegyűjtött pénz elköltését valóban remekül csinálom. Igyekszem majd leszokni róla.] Amúgy ha sok pénzem lenne, valószínű akkor is ilyen "zsugori" lennék. De úgy gondolom, ha néhány évente megveszek egy-egy játékot [teszem azt, mindenféle kacattal mellé, CE-t], az nem feltétlen utal elvetemültségre... bár lehet így van, lehet nem kéne ennyit se játékra költenem. De akkor már PC-m se legyen.