Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Játékos társakat keresek az online részhez most vettem meg a játékot,régebben végigvittem a sztori módot nem hivatalosan.
Nick nevem: Pruzsi.Grammaton -
pruzsi
őstag
Van olyan mod amit szabad használni online alatt vagy van e egyáltalán ilyen lehetőség, grafikai mod-ra gondolnék elsősorban.
-
pruzsi
őstag
2 nap alatt csak 2 küldit sikerült mennem,online van valami solo meló vagy egyéb pénzkeresési módszer egyáltalán milyen lehetőségek vannak?
Próbáltam csatlakozni küldetésekhez de mindíg kick-nek gondolom mert még kevés a szintem
Crews-ben lévő tagokhoz hogy lehet csatlakozni? -
pruzsi
őstag
Hali!
Nemrég vettem meg a játékot,kicsit csalódott vagyok sokáig tölt online a game és 90%-ban kick-nek mert nincs nagy rangom
Olyat problémát tapasztaltam többször is hogy,lövök de mégsem tartja a fegyvert nyomom a patkányt és semmi majd fáziskéséssel elkezd lőni ping 24 kb. Utána viszont folyamatosan lő le sem áll hacsak nem ugrok vagy egyéb tevékenységet nem próbálok végezni. Küldetésnél elég fusztráló,mod sem más egyéb nincs és nem is volt telepítve.
Megbántam a vásárlást úgyhogy meg is szabadulok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest