Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- CsST: Mi az az instant túra?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli Durden
csendes tag
válasz
Kiskokó #74925 üzenetére
Akkor 35. Mostanában fel se tűnt, mert ez előtt is dupla volt az MC. Az előtt a bunker. Azelőtt megint az MC xD.Azt kell csinálni ami duplán fizet és azt kell megvenni ami akciós. És dupla fizetéskor segíteni másoknak mert az neked is sok pénz. Az eredménye 2 hónap alatt: ceo, full upgrade kokó, full upgrade meth, full upgrade bunker, Mobile operation center, sima nightclub, 2-3 kocsi tuningolva, 1 sima kerekes oppresszor, és most vettem egy facilityt, és egy aréna wart.
Én se úgy értettem, hogy ráírok valakire, hogy kell e help, hanem fordítva. Rám írnak, hogy segítenek e eladni, vagy heistelni vagy bármi.
Én többnyire Rootkiskacsával, ladennel és white lotussal szoktam játszani. Meg egyszer kétszer valami fisthu-val és zolcsival.Ha akarok eladni akkor valamelyikőjük fenn van. Ennyi :)
De persze majd felveszem őket barátnak.
A Red deadet nagyon sajnálom. Személyes vélemény: ha majd meglesz a Red dead évekkel később akciósan, jó áron, engem nem fog érdekelni a multi, mert nekem az a játék az egyedüllétről szól tehát only offline.Persze az is lehet hogy úgy összerakják az onlinet, hogy mindenki azzal fog játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S23 DS 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Macbook Air M1 (2020) 16GB RAM 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest